Ana SayfaKimdirBerrin Keklikler Kimdir?

İlgili Postlar

Berrin Keklikler Kimdir?

“Çılgın Dershane Üniversitede” dizisinin sevilen oyuncusu Berrin Keklikler kimdir? Berrin Keklikler kaç yaşında? Berrin Keklikler aslen nereli? Berrin Keklikler dizileri neler? Berrin Keklikler filmleri neler?  Berrin Keklikler hangi burç? Berrin Keklikler hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Berrin Keklikler Kaç Yaşında? Berrin Keklikler Kaç Yaşında? Berrin Keklikler Hangi Burç?

Berrin Keklikler 21 Ekim 1994 senesinde Almanya’da dünyaya gelmiştir. Aslen Almanyalı olan Berrin Keklikler Terazi burcudur.

Berrin Keklikler Kimdir?

Berrin Keklikler, eğitim hayatını Almanya’da tamamlamıştır. Güzelliğiyle her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Berrin Keklikler liseden sonra 2013 senesinde düzenlenen “Miss Turkey” yarışmasına katılmıştır. Yarışmada güzelliğiyle herkesi etkilemeyi başaran Bakar Keklikler “Miss Turkey” yarışmasında 2. olmuştur.

Ardından kendisine teklifler gelemeye başlayan Berrin Keklikler, proje tekliflerini değerlendirerek 2014 senesinde Show Tv ekranlarında yayınlanan sevilen dizi “Çılgın Dershane Üniversitede” dizisinde yer almıştır. Hem güzelliği, hem de oyunculuğuyla izleyenleri etkilemeyi başaran Berrin Keklikler şuanda meslek hayatına manken olarak devam etmektedir.

Berrin Keklikler Dizileri

  • 2014 – Çılgın Dershane Üniversitede
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler