Ana SayfaÜnlülerBerrak Tüzünataç’tan Dikkatleri Üstüne Çeken Dans Şovu

İlgili Postlar

Berrak Tüzünataç’tan Dikkatleri Üstüne Çeken Dans Şovu

Oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medya da paylaştığı dans videosuna gelen yorumlarla ilgili soruları yanıtlarken “Bir Türk Uzaya gidecek bunuda konuşalım.” dedi.

Paylaşılan haber kaynaklarına göre; kişisel hesabında paylaştığı dans videosu ile bazı takipçileri tarafından yoğun eleştiri almıştı.

Berrak Tüzünataç’tan Dikkatleri Üstüne Çeken Dans Şovu
Berrak Tüzünataç’tan Dikkatleri Üstüne Çeken Dans Şovu

 

 Berrak Tüzünataç yaptığı açıklamalarında “Ben yorumları okumuyorum ki, kendi kendime eğleniyorum ve paylaşıyorum. Medya takibimi de ajansım yapıyor, ben yapmıyorum. Uzun zamandır böyle yaşıyorum. Ben hayatı böyle daha kolay yaşıyorum. İnsan mantıken hayatı kendine kolaylaştıracak yöntemler uygular. Benimkisi de bu. Moralim de bozulmuyor” dedi.

 

Berrak Tüzünataç “Bir Türk Uzaya Gidecek Bunu da Konuşalım” İfadelerini Kullandı

Sağlığıyla ilgili sorunlar yaşadığı iddia edilen Tüzünataç  “Arkadaşlar, yıllardır sağlığım ile ilgili riskli bir durum varmış gibi haberler yapılıyor ama haftada altı gün spor yapan ve sağlığımla ilgili pimpirikli biriyim, bu konuları bırakın bir Türk ilk kez uzaya gidecek, bu çok önemli bir şey. Eleştirecek bir şeyler arayacağınıza bunları konuşalım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler