Ana SayfaÜnlülerBerkay'ın eşi Özlem Ada Şahin ile 2. Sayfa sunucuları birbirine girdi!

İlgili Postlar

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ile 2. Sayfa sunucuları birbirine girdi!

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ile 2. Sayfa sunucuları birbirine girdi! Popçu Berkay’ın eşine aldığını söylediği lüks cipin kiralık olduğunun iddia edilmesi üzerine büyük bir tartışma yaşandı. 2. Sayfa programında gündeme gelen konu üzerine, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin ve 2. Sayfa programı sunucuları adeta birbirine girdi. Olayın tüm detaylar haberimizde…

Berkay’dan eşine fiyatı dudak uçuklatan lüks hediye

Berkay’ın eşine aldığı cip kiralık iddiası

Ünlü pop şarkıcısı Berkay’ın eşine aldığı 50 bin Euro yani yaklaşık 2 milyon 400 bin lira olduğu söylenen lüks cip ortalığı karıştırdı. Berkay, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenmiş, “Aracı çok yeni aldım, ama kendim için değil. Canım eşim Özlem’e hediye aldım. Şimdi ona götürüyorum, sürpriz olacak.” demişti. Ancak, cipin kiralık olduğu iddia edildi.

Berkay Şahin kimdir?

Özlem Ada Şahin’den 2. Sayfa’ya: Asıl yalancı sizsiniz!

2. Sayfa isimli magazin programında gündeme gelen konuda, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e aldığı cipin aslında kiralık olduğu iddia edilmişti. Bu iddianın ardından Özlem Ada Şahin sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddiaları kesin bir dille reddetmiş, “Yalancı popçu kim diye haber yapıyorsunuz asıl yalancı sizsiniz 2. Sayfa. Görgüsüz gibi arabanın ruhsatını mı göstereceğiz? Ama çok isterseniz gram utanın diye onu da paylaşırım.” diye ifadeler kullandı.

Özlem Katipoğlu kimdir?

2. Sayfa programından Özlem Ada Şahin’i yalanlayan paylaşım

Özlem Ada Şahin’in açıklamasının ardından, 2. Sayfa programı sunucuları Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı, Instagram hesabından açıklama yaparak “Özlem Ada Şahin bizi ağır dille yalanlayarak ruhsatın kendi adına olduğunu iddia etti. Oysa 34 B** 77 plakalı 6*288*416*0609 motor numaralı Mercedes cip bugünün (17.08.2018) tarihiyle halen galeri sahibi Volkan Bahçekapılı’ya aitti.” şeklinde bir iddia ortaya attı.

Özlem Ada Şahin cipin satış belgesini paylaştı

2. Sayfa programı için yapılan paylaşımın ardından Özlem Ada Şahin yeni bir açıklama yaparak arabanın satın alma işleminde imzalanan belgeyi paylaştı ve paylaşımına”Hadi bu da son 2. Sayfa, bundan sonra iyice araştırırsın ki rezil olmayın. Yalan haberciliğinizi cani gönülden kutluyoruz. Tarihe dikkat, Sevgiliyle” notunu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler