Ana SayfaÜnlülerBerkay'ın 10 Parmağında 10 Marifet...

İlgili Postlar

Berkay’ın 10 Parmağında 10 Marifet…

Berkay Bardakçı’nın yeteneklerini duyanlar, görenler hayrete düşüyor. Çünki 1997 İzmir doğumlu olan yetenekli genç oyuncu Berkay Bardakçı, oyunculuk sektörüne dönmek için gün sayıyor. Nedenmi? Detaylar Haberimizde…

Berkay’ın 10 Parmağında 10 Marifet…

Oyunculuk kariyerinde önceki dönemlerde Arka Sokaklar, 4n1k ilk Aşk, Kocaman Ailem, Fusetea(reklam), Aşk Şarkısı(film), Kader Oyunları(kısa film) gibi pek çok yapımda boy gösteren genç yetenek Berkay Bardakçı, oyunculuk mesleğinin yaşamının tam da merkezinde olduğunun özellikle altını çizerek belirtiyor.

Berkay İlk Oyununu 10 Yaşında Oynadı…

Ailesde 4 erkek kardeşin en küçüğü olan Berkay Bardakçı, oyunculuk hayatına ilk defa 10 yaşlarında iken İzmir Uğur Mumcu Tiyatro Salonu’nda sergilenen “Otogargara” adlı oyunla merhaba dedi. Ayhan Işık Oyunculuk Okulu’ndan kamera önü, BKM kadrosundaki Güldür Güldür ekibinden Özgün Aydın, Burak Topaloğlu ve Erşan Özhim’den hem tiyatro hem kamera önü oyunculuk dersleri alan donanımlı jön, aynı zamanda profesyonel bir sporcu.

Oyunculuk, Spor Ona Yetmedi…

Spor hayatına ilk futbolla başlayan Berkay Bardakçı, 14 sene boyunca futbol oynadıktan sonra basketbol, masa tenisi ve buz pateniyle de lisanslı olarak ilgilendi. 10 parmağında 10 marifeti var diye tabir ettiğimiz türden olan Berkay, tabiki oyunculuk ve sporla da yetinmeyerek oyunculuğa ara vererek kamera arkasına geçti. Cast direktörlüğü gibi önemli bir görevi üstlenen yetenek harikası Berkay Bardakçı, pek çok ünlü oyuncu, yapımcı, menajer ve yönetmenle birebir tanışıp çalışma şansı elde etti. “BB Menajerlik” isminde birde şirket kuran genç iş insanı Berkay Bardakçı, noname isimlerle de çalışmayı tercih ederek sektöre genç yetenekler kazandırmayı hedef bildi.

“Oyunculuk Benim Her Şeyim Oldu”

Kendisine ünlü oyuncu yönetmeni Tümay Özokur’u örnek aldığını dile getiren yakışıklı oyuncu Berkay Bardakçı, “Oyunculuk benim her şeyim oldu. Hayatımın, işimin hobilerimin her şeyin yerine oyunculuğu koydum. Çok yakında bomba gibi projelerle geliyoruz. Artık beni ekranda daha sık göreceksiniz. Bu konuda çok talep var. Onun dışında sektöre yeni arkadaşlar kazandırmaya devam edeceğim. Kısacası ben ekibimin sürprizlerine hazır olun”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler