Ana SayfaKimdirBerkay Testici (Bekom) Kimdir?

İlgili Postlar

Berkay Testici (Bekom) Kimdir?

“Bekom” mahlasıyla tanınan Berkay Testici kimdir? Berkay Testici kaç yaşında? Berkay Testici albümleri neler? Berkay Testici aslen nereli? Berkay Testici hangi burç? Berkay Testici hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Berkay Testici Kaç Yaşında? Berkay Testici Aslen Nereli? Berkay Testici Hangi Burç?

Berkay Testici, 2 Mart 1997 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan ünlü rapçi Berkay Testici, Balık burcudur.

Berkay Testici Kimdir?

Berkay Testici, bilinen sahne adıyla Bekom Türk rap şarkıcısı ve söz yazarıdır. 2010’da underground bir şekilde rap yapmaya başladı ve 2015’e kadar devam etmiştir.

2021 yılında kalan hayalini gerçekleştirmek için tekrardan yola koyulmış ve Eylül 2021’de Jefe ve Bar-B ile “Roadrunner” parçasını yayınlamıştır. 11 Mart 2022’de ise Motive
ile “Hotbox” parçasını dinleyicilerle buluşturmuştur. Şimdi ise ilk solo parçası olan “Di Mi” ile sosyal mecraları kasıp kavurmaktardır.

Ayrıca bu parçaya en yarıtıcı TikTok ya da Instagram videosu çekerek #dudaklarimeslikeder tag’i ile paylaşan bir kili 1 kişi Savana ile stüdyoda bir gün geçirme şansı yakalayacak.

Berkay Testici (Bekom) Albümleri

  • 2021 – Jefe ve Bar-B ile “Roadrunner”
  • 2022 – Motive ile “Hotbox”
  • 2022 Di Mi?
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler