Ana SayfaKimdirBerkan Karakaya Kimdir?

İlgili Postlar

Berkan Karakaya Kimdir?

Genç yetenek Berkan Karakaya Kimdir? Berkan Karakaya Kaç Yaşında? Berkan Karakaya Ne Zaman Doğdu? Berkan Karakaya Nerede Doğdu? Berkan Karakaya Aslen Nereli? Berkan Karakaya Hangi Burç? Oyunculuktan, program sunuculuğuna hatta program sorumluluğuna kadar on parmağında on marifeti olan oyuncu Berkan Karakaya ‘nın hayatına dair merak edilen tüm Detaylar Kimdir Haberimizde. İşte Berkan Karakaya…

Berkan Karakaya Kaç Yaşında? Berkan Karakaya Ne Zaman Doğdu? Berkan Karakaya Nerede Doğdu?

26 Ağustos 1999 tarihinde Aydın’ da dünyaya gelen Berkan Karakaya, 21 yaşındadır.

Berkan Karakaya Aslen Nereli? Berkan Karakaya Hangi Burç?

Aslen Koçarlı / Aydın ‘lı olan Berkan Karakaya, Başak burcudur.

Berkan Karakaya Kimdir?

İlkokul eğitimini Koçarlı Atatürk ilkokulunda alan Berkan Karakaya, Lise eğitimini Koçarlı Anadolu lisesinde tamamladı. Lise dönemlerinde başlayan oyunculuk sevdası onu Söke Şehir Tiyatrosunda tiyatro eğitimi ve Meandros Casting’de oyunculuk eğitimi almaya kadar taşıdı. Berkan Karakaya ‘nın şansı Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuduğu dönemlerde tavan yaptı ve bir senarist tarafından işte o zamanlar keşfedildi.

Berkan Karakaya, Başrollerini Doğuş ‘un üstlendiği, kadrosunda Nilay Toprak, Ümit Acar, Erdi Ünver, Metin Keçeci, Nez Demir gibi isimlerin yer aldığı  “O iş bende” filminde “Zülfikar” karakterine can vererek oyunculuk yeteneğini ispatladı.

Filmin sonrasında oyunculuk kariyerine tam gaz devam eden Berkan Karakaya, Beyaz TV’de yayınlanan “Özlem Yıldız ile İyi ki varsın” programının yapım koordinatörlüğünü başarıyla yürüttü.

Sonrasında, CNN Türk ekranlarında “Herşeyden Önce”, Habertürk “Sağlık onda”, “Murat Aksoy ile Şimdi Sağlık” programlarında program sorumlusu görevlerini istikrarlı bir şekilde yürüten Berkan Karakaya, Ardından Yalova merkezli yerel bir kanaldan sunuculuk teklifi aldı ve “Berkan Karakaya ile Sektörün İçinden” programını sundu. Son olarak “Olmadı Kaçarız” sinema filminde üniversiteli bir genci oynamıştır.

Berkan Karakaya ‘nın Yer Aldığı Projeler;

  • O İş Bende – Sinema – Zülfikar – 2019
  • “Özlem Yıldız ile İyi ki varsın – (Yapım Koordinatörlüğü)
  • “Herşeyden Önce” – CNN Türk – (Program Sorumlusu)
  • “Sağlık onda” – Habertürk – (Program Sorumlusu)
  • “Murat Aksoy İle Şimdi Sağlık” – (Program Sorumlusu)
  • “Berkan Karakaya ile Sektörün İçinden” – (Programını Sunuculuğu)
  • “Olmadı Kaçarız” – Sinema – 2020
  • “Babadan Oğula”  – Sinema – 2019

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler