Ana SayfaKimdirBerk Hakman kimdir?

İlgili Postlar

Berk Hakman kimdir?

Renkli gözleri, yakışıklılığı ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların arana yüzlerinden biri olan genç oyuncu Berk Hakman kimdir? Berk Hakman hakkında bilinmeyenler ve merak edilenler detayları ile haberimizde…

Ünlü oyuncu Berk Hakman, 14 Ağustos 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ailesinin ikinci oğludur. Babası Ataman Hakman, dişçi kimliğinin yanı sıra müzisyen kimliği ile de dikkat çeken Erkin Koray’ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından biridir. Sanatla yakından ilgili olan ailesinden ağabeyi Can Hakman ise, sinema üzerine akademik master yapıyor.

Kökleri Saraybosna’ya uzanan Berk Hakman ve ailesi, Berk henüz yedi yaşındayken Adapazarı’na yerleşmiştir. 11 yaşındayken gitar çalmaya başlayan Berk Hakman, lisedeyken de klavyeli çalgılar, trompet ve bas gitar çalıyordu. İyi derecede İngilizce ve Fransızca biliyor.

Berk Hakman, lise eğitimi de dahil olmak üzere eğitim hayatını Adapazarı’nda tamamlamıştır. Hakman 18 yaşındayken 1999 yılında Adapazarı’nda yaşanan büyük depremi yaşadı. Ardından Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde eğitim görmek için Antalya’ya gitti. Bu okulda iki yıl eğitim gördükten sonra, tiyatro kulübüne girdi. Sonrasında Antalya’da Tiyatro Atölyesi’ne girmiştir. Ardından İstanbul’a giderek Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur.

Berk Hakman’ı sinemaya 2003 yılında çekilen Okul filmi ile adım attı. Ardından birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan Berk Hakman başarılı kariyerinde hızla ilerliyor.

Berk Hakman’ın rol aldığı sinema filmleri ve diziler

2003 – Okul (sinema filmi)
2005 – Kırık Kanatlar (televizyon dizisi)
2005 – Seher Vakti (televizyon dizisi)
2006 – Janjan (sinema filmi)
2006 – Saklı Yüzler (sinema filmi)
2006 – Felek Ne Demek? (televizyon dizisi)
2006-2007 – Hatırla Sevgili (televizyon dizisi)
2009 – Çocukluk Günleri (televizyon dizisi)
2009 – Kampüste Çıplak Ayaklar (sinema filmi)
2009-2010 – Es-Es (televizyon dizisi)
2011 – Mazi Kalbimde Yaradır (televizyon dizisi)
2012 – Gözetleme Kulesi (seslendirme)
2012 – Tepenin Ardı (sinema filmi)
2012 – Suskunlar (televizyon dizisi)
2013 – Kaçak (televizyon dizisi)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler