Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korelin Merakla Beklenen Doğumu Nerede Olacak?

İlgili Postlar

Bergüzar Korelin Merakla Beklenen Doğumu Nerede Olacak?

9 yıl aradan sonra anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel’in merakla beklenen doğumu nerede olacak sorusuna cevap niteliğinde hazırladığımız bu haberde merak ettiğiniz soruların hepsinin cevabını teker teker bulabilirsiniz…

Bergüzar Korel Kimdir?

Biraz Kaygılanıyorum…

bergüzar korel hamile

Bergüzar Korel Hamile Mi?

9 yıl aradan sonra gelen bebeklerinin aradan geçen zaman faktörünün fazla olmasından kaynaklı biraz kaygılandığı her anne baba adayı gibi bu durumu öğrendiklerinde çok mutlu olduklarını, bebeklerinin sağlıklı ve herhangi bir sorun taşımadıklarını öğrendiklerinde 9 yaşında ki oğulları Ali ile paylaştıklarını dile getirdi Halit Ergenç’in eşi Bergüzar Korel. Doğum anına kadar bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenip öğrenmeyecekler ini sorulduğunda böyle bir durumun söz konusu bile olmadığını merakla öğrenecekleri günü beklediklerini dile getirdi.

Halit Ergenç Kimdir?

Bergüzar Korelin Merakla Beklenen Doğumu Nerede Olacak?

bergüzar korel

Bergüzar Korel’in merakla beklenen doğumunun nerede olacak? sorusu sorulduğunda ise cevap olarak doğum Türkiye’de olacak. Normal bir aile olarak bizde bebeğimizn olacağını öğrendiğimizde çok mutlu olduk ve heyecanlandık, sadece 37 yaşında olmanın ve iki kardeşin arasında ki yaş farkının 9 olması beni biraz kaygılandırdı ama üstesinden bebeğimizin sağlıklı olduğunu ve herşeyin iyiye gittiğini öğrendikten sonra içimiz rahatladı.

Zaten Dizi Yapmayacaktım…

Bergüzar Korel’e yöneltilen muhabirlerden gelen; Bu dönemde çalışmaya devam edecek misiniz? sorusuna tereddütsüz cevap veren Korel; uzun süre ekranda olmayacağını ” Bu yıl zaten dizi yapmayacaktım sanırım uzun bir süre dizi yapmam ama tiyatroya devam edebildiğim kadar edeceğim” diyerek konuşmayı sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler