Ana SayfaÜnlüler"Beni Bitirecek Arşiv" Diyerek Yayınladı! Hayranları Tanıyamadı.

İlgili Postlar

“Beni Bitirecek Arşiv” Diyerek Yayınladı! Hayranları Tanıyamadı.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç’ın fotoğrafını gören hayranları gözlerine inanamadı: sizi tanıyamadık. Oyuncu Berrak Tüzünataç arkadaşı Özge Özpirinçci’nin çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Paylaşımı gören hayranları, Berrak Tüzünataç’ı tanımakta zorluk çekti.

Berrak Tüzünataç Kimdir?

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci’nin sosyal medyadaki karşılıklı paylaşımları hayranlarını güldürdü. Berrak Tüzünataç, arkadaşlarına kahve ikram ederken çekilen eski bir fotoğrafına “Kirli çıkı Özge Özpirinçci’nin elinde beni bitirebilecek dev bir arşiv var” notunu düştü.

Özge Özpirinçci Kimdir?

“Herkes Benimle İyi Geçinecek”

Özge Özpirinçci de Berrak Tüzünataç’ın bu esprili paylaşımına kendi sosyal medya hesabından “Herkes benimle iyi geçinecek” cevabını verdi.

Hayranları Tanıyamadı

Arkadaşlarıyla aralarında eğlenmek için imaj değişikliğine giden güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’ın fotoğrafını hayranları tanımadı.

Aşk Acısını Atlattı

Kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile bu ay başında 3,5 yıllık ilişkisine son veren Berrak Tüzünataç, ayrılık sonrası bir süreliğine yurt dışına gitmişti. Oyuncunun neşeli paylaşımlarından dolayı ayrılık acısını atlattı yorumları yapıldı.

Birkan Sokullu Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler