Ana SayfaÜnlülerBengü'nün gelin makyajı tüyolarını anlattı...

İlgili Postlar

Bengü’nün gelin makyajı tüyolarını anlattı…

Bengü’nün gelin makyajı tüyolarını anlattı… Bu akşam Selim Selimoğlu ile evlenen ünlü şarkıcı Bengü’nün makyajı dikkat çekti. Son derece duru ve dikkat çekici bir makyaj yapılan Bengü’nün makyaj tüyolarını, makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar anlattı. Detaylar haberimizde…

Bengü evleniyor! Gelinliği ilk kez görüldü. İşte düğünden ilk kareler…

Bengü’nün gelin makyajı tüyoları

Ünlü şarkıcı Bengü, bu akşam bir yıldır aşk yaşadığı, geçtiğimiz aylarda nişanlandığı armatör Selim Selimoğlu ile dünya evine girdi. Görkemli bir düğün töreni ile evlenen Bengü’nün, gelin makyajı dikkat çekti. Bengü’nün makyajını yapan Hamiyet Akpınar, kullandığı tüyoları paylaştı.

Bengü kimdir?

Bengü tam bir bebeksi gelin oldu

Bu gecenin gelini Bengü’nün gelin makyajını yapan makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar “Bengü’nün makyajını tam bir gelin masumiyetinde yaptık. Yüz hatlarını ortaya çıkaran, sade ama vurgulayıcı bir makyaj oldu. Her zaman kullandığımız bronzluk yerine daha duru, aydınlık, inci ışıltısı tercih ettik. Eyeliner ve yoğun kirpik uygulamasıyla gözleri ön plana çıkardım. Allık ve ruj olarak şeftali ve pembe arası tonlar kullandım. Bengü tam bir bebeksi gelin oldu.” diye konuştu.

Selim Selimoğlu kimdir?

İşte Bengü’nün gelin makyajı

Ünlü şarkıcı Bengü, 7 Mayıs günü aile arasında gerçekleşen bir tören ile nişanlandığı armatör Selim Selimoğlu ile bu akşam Raffles Hotel’de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evlendi. Selim Selimoğlu’nun düğün için 1 milyon lirayı gözden çıkardığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler