Ana SayfaÜnlülerBengü "Oğlumun Askerlik Çağı Gelmiş"

İlgili Postlar

Bengü “Oğlumun Askerlik Çağı Gelmiş”

Geçtiğimiz gün alışveriş yaparken görüntülenen 5 aylık hamile olan Bengü “Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasona girdik, oğlumun askerlik çağı gelmiş” dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Bengü Kimdir?

Selim Selimoğlu Kimdir?

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Bengü alışveriş yaparken görüntülendi. Doktor kontrolüne gittiklerini şu sözlerle dile getirdi “Bugün doktor kontrolümüz vardı. Ultrasona girdik, oğlumun askerlik çağı gelmiş.”

Hiç Bir Yan Etki Görmedim

Bengü Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Tatil öncesi alışverişi yapmak için çıktığını söyleyen Bengü, “Çarşamba günü tatile çıkıyoruz. Hem kendime, hem de Zeynep’e bir şeyler almaya çıktım. Önce bir anneanne ve dede ziyareti, sonra mavi tur yapacağız” dedi.

5 aylık hamile olan Bengü, geçtiğimiz günlerde koronavirüs aşısı olmuştu. Aşı olmadan önce detaylı araştırma yaptığını söyleyen şarkıcı “3 aydan sonra aşı yapılması öneriliyor. Ben 5 aylık olduğum için gönül rahatlığıyla ilk gün gidip, aşı yaptırabildim. Şu ana kadar da hiçbir yan etki görmedim. İnşallah bebeğim de antikorlu doğacak. Ben ailem, hepimiz uygun gördük. Doktorum da izin verdi. Aşı olmayı, yaptırmamaktan daha uygun buluyorum. Özellikle hamilelik döneminde koronavirüse yakalanırsan daha riskli buluyorum” diye konuştu.

Sahalara Veda Etmeyi Düşünüyorum

Pandemi sebebiyle konserlere ara veren Bengü, temmuz ayı içerisinde iki düğünde sahne alacağını şu sözlerle açıkladı; “Ağustos ayında da konserler başlıyor. Herhalde ekime kadar çalışacağım. Çünkü hamileliği bir hastalık gibi görmüyorum. İlk hamileliğimde de doğuma kadar çalışmıştım.”

Şarkıcı kendisine sorulan “Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?” sorusuna ise “Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim” dedi.

İlk Duyduğumuzda Çok Mutlu Olduk

Sevilen şarkıcı, önceki gün Etiler’de alışveriş yaparken görüntülendi. Yeğeni ile birlikte alışveriş yapan ve karnının iyice belirginleştiği görülen Bengü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İkinci çocuğuna hamile olan sanatçı “Haberi ilk duyduğumuzda çok mutlu olduk” dedi.

Bengü, ikinci çocuklarının ismi ile ilgili “İsim olarak, soyadımız Selimoğlu olduğu için junior ‘Selim Selimoğlu’ diye düşünüyoruz. Zaten eşim Selim’in de hayaliydi. Zeynep ismini ben koymuştum, bunu da Selim’e bıraktık” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler