Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerBenden Bu Kadar TV'ye geliyor!

İlgili Postlar

Benden Bu Kadar TV’ye geliyor!

Yerli film Benden Bu Kadar Fox TV ile ilk defa ekranlara gelecek. İşte Benden Bu Kadar ile ilgili detaylar ve filmin konusu.

Her Perşembe akşamı yeni bir yerli filmin yayınlandığı ve bir gelenek haline geldiği Fox TV’de bu haftanın filmi Benden Bu Kadar olacak. 2 Ağustos günü itibari ile yayınlanacak olan film, bugüne kadar televizyonda hiç yayınlanmamıştı. Bu nedenle Fox TV yeni film ile birlikte yüksek bir reyting hedeflerken Benden Bu Kadar da konusu ile merak edilmeye başlandı.

Benden Bu Kadar Perşembe akşamı yayında

Benden Bu Kadar 2 Ağustos 2018 Perşembe akşamı saat 20.00’da FOX TV ekranlarında olacak. Filmin kadrosunda oldukça önemli isimler yer alırken Bora Onur’un yönetmenliğinde İrfan Kangı, Ceyhun Fersoy ve Zuhal Yalçın gibi efsane oyuncular dizide yer alıyor.

Benden Bu Kadar konusu ne?

Mesut ve Pınar adlı 5 yıldan beri evli bir çiftin başından geçenlerin anlatıldığı filmde çift yarışmaya katılır. Ekranlardan tanıdığımız bu yarışma programında çift beklediklerini bulamaz. Hedeflerine ulaşan ve bu konuda hırslı olan çiftin yarışmadan elenmesi çiftin hayatı ve aşkı sorgulamasına neden olurken Pınar evliliği bitirmek ister. Bir yarışma ile birlikte bitme noktasında gelen 5 yıllık evlilik sonrası çiftin hikayesi Benden Bu Kadar ile ekranlara getirilecek. Komedi ve dram türündeki film fragmanıyla da dikkat çekiyor.

Benden Bu Kadar fragmanı

Benden Bu Kadar fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler