Ana SayfaDedikoduBella Hadid hastanelik oldu!

İlgili Postlar

Bella Hadid hastanelik oldu!

ABD’li model Bella Hadid hastanelik oldu! Lyme hastalığı yüzünden hastaneye kaldırılan Bella Hadid, hasta iken çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlandı. Bella Hadid’in paylaştığı fotoğraflar sevenlerini bir hayli üzdü!

bella hadid
bella hadid

Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle başı dertte olan ünlü modelin, zayıf kalmak için yetersiz beslendiği ileri sürüldü. 26 yaşındaki ünlü model, Lyme hastalığı yüzünden hastaneye kaldırıldı.  Lyme hastalığı kenenin insanları ısırması sonucu bakteri oluşturması sonucu oluşmaktadır.

bella hadid
bella hadid

Zayıf görünebilmek için yetersiz beslenen Bella Hadid, geçtiğimiz günlerde de defileleri nedeniyle sıkı diyetlere girmek zorunda kalmıştı. Ünlü modelin ne tür bir risk taşıdığı ise henüz belli değil.

 

Hastalığını Paylaştı

Yoğun iş temposu ve yaşadığı stresten dolayı kanındaki enfeksiyon derecesinin çok arttığını belirten Bella Hadid, hasta halini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

bella hadid hasta

Bella Hadid’in paylaştığı fotoğrafta sırtında yer alan bantların ise ağrı ve enfeksiyonun oluşturduğu yüksek ateşin azaltılması için kullanıldığı belirtildi.

 

bella hadid hasta

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler