Ana SayfaÜnlülerBelçim Bilgin Londra'ya temelli mi yerleşiyor? Yanıtı kendisi verdi...

İlgili Postlar

Belçim Bilgin Londra’ya temelli mi yerleşiyor? Yanıtı kendisi verdi…

Belçim Bilgin, bir süredir gündemde olan Londra’ya yerleşme konusunda ilk kez açıklama yaptı. Bilgin, bir Türkiye, bir İngiltere derken Londra’ya mı yerleşiyor? Yanıtı kendisi verdi. Detaylar haberimizde…

Cebimdeki Yabancı filminin basın toplantısı yapıldı

Cebimdeki Yabancı filminin basın toplantısı önceki gün gerçekleşti. Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, Ferzan Özpetek’in de yapımcıları arasında bulunduğu 2 Şubat’ta vizyona girmesi planlanan Cebimdeki Yabancı filminin Uniq BKM Mutfak’ta düzenlenen basın toplantısında başrol oyuncuları Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız hazırdı.

Belçim Bilgin: İyi ki içinde olmuşum dediğim bir iş

Başrolünde yer aldığı film için konuşan son zamanların aranan yüzü Belçim Bilgin, “Çok değerli oyuncularla bir araya geldik. İlk defa film yapıyormuş gibi heyecanlıydık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. İyi ki içinde olmuşum dediğim bir iş. Her açıdan enteresan bir film oldu.” diye konuştu.

Serkan Altunorak: Her anıyla benim için çok değerli bir iş oldu

Filmin diğer bir başrol oyuncusu olan Serkan Altunorak da “Mezun olduk bu projede. Birbirimizi tanıyorduk ama birlikte iş yapmamıştık. Setin ilk gününden son gününe kadar hem eğlendik hem de öğrendik. Elimizden geleni yaptık. Her anıyla benim için çok değerli bir iş oldu.” dedi.

Belçim Bilgin Londra’ya yerleşecek mi?

Şu sıralar İngiltere’de yaşayan ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Londra’ya temelli yerleşme düşüncesi olup olmadığı konusunda “Londra’yı seçmemdeki neden Türkiye’ye mesafe olarak yakın olmasıydı. Günübirlik bile olsa geliyorum. Türkiye’den temelli gitmek zaten söz konusu bile olamaz. Dostlarım, ailem, arkadaşlarım, işim hepsi burada. Sadece Rodin’in eğitimi orada gider mi gitmez mi, ona karar vereceğiz. Sonsuza kadar orada olacağım gibi büyük cümleler kurmuyorum.” diye konuştu.

Yılmaz Erdoğan’dan Belçim Bilgin’e Londra için tam destek

Bir çocuğunun babası olan eşi ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın Londra konusunda ne düşündüğü sorulan Belçim Bilgin, “Şahane bir şekilde destekliyor. Tek başıma yürütemezdim zaten. Yardımlaşarak yürütüyoruz bütün süreci.” diye yanıt verdi.

Belçim Bilgin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler