Ana SayfaDedikoduBekir Aksoy'un eski eşinden boşanma açıklaması: "Bana şiddet uyguluyordu"

İlgili Postlar

Bekir Aksoy’un eski eşinden boşanma açıklaması: “Bana şiddet uyguluyordu”

Geçtiğimiz günlerde 2013 yılında dünya evine giren ünlü oyuncu Bekir Aksoy ve Derya Çavuşoğlu cephesinde işler karışıyor. Derya Çavuşoğlu, boşanma konusunda konuştu: “Bekir bana şiddet uyguluyordu, dayanamadım.” Detaylar haberimizde…

Büyük aşk bitti, tek celsede boşandılar

Yakışıklı oyuncu Bekir Aksoy ve Derya Çavuşoğlu, 20143 yılında büyük bir aşkla evlenmişlerdi. Evliliklerinden Emir ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya gelen çift, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı. Çiftin ani boşanması, sevenlerini şoke etti.

O ne derse doğrudur

Derya Çavuşoğlu, biten evliliği hakkında “Bana şiddet uyguluyordu, dayanamadım.” derken, Bekir Aksoy da “O ne derse doğrudur.” diyerek kafaları karıştırdı.

“Bekir bana şiddet uyguluyordu”

Boşanma konusunda konuşan Derya Çavuşoğlu, ünlü oyuncunun kendisine şiddet uyguladığını iddia ederken “Bekir bana şiddet uyguluyordu, dayanamadım.” dedi.

Kafaları karıştırdı

Eski eşinin şiddet iddiaları sorulan Bekir Aksoy da, “Böyle bir iddiası varsa ona sorun. O zaten açıklamasını yapar. Bana lütfen böyle şeyler sormayın. Ben ne olduğunu bildiğim için o ne derse doğrudur.” dedi. Bekir Aksoy’un sözleri, kafaları karıştırdı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler