Ana SayfaÜnlülerBekir Aksoy' dan Şoke Eden İstismar Açıklaması...

İlgili Postlar

Bekir Aksoy’ dan Şoke Eden İstismar Açıklaması…

Türk dizi ve tiyatro oyuncusu Bekir Aksoy’un meslektaşı eşi Nazife Aksoy’u 2019′ da oynadıkları tiyatro oyunu sahnedeyken perde arkasında taciz eden kadrodaki oyuncu Uğur Arda Aydın, 2,5 yıl süresiyle hapis cezasına çarptırıldı. Ünlü oyuncu magazin programı 2. Sayfa’ ya konuştu. “Bunu yaşayan varsa susmasın” dedi. İşte Detaylar…

Oyuncu Bekir Aksoy ile Ailesi Koronavirüse Yakalandı

Bekir Aksoy’ dan Şoke Eden İstismar Açıklaması…

Yetenekli oyuncu Bekir Aksoy, sevilen magazin programı 2. Sayfa’ nın bugünkü konuğuydu. Son dönemlerde Mehmet Ali Erbil’in şarkıcı Ece Ronay’ a gönderdiği mesajların ifşalanmasıyla alakalı konuşan Bekir Aksoy, oyuncu eşi Nazife Aksoy’un da 2019′ da başına gelen taciz ve yargı sürecini açık yüreklilikle açıkladı.

“Eşim Oynadığımız Oyun Esnasında Tacize Uğradı”

Aynı kadroda olduğu oyun sırasında Nazife Aksoy’ un perde arkasında diğer oyuncu tarafından tacize maruz kaldığını itiraf ederken olayı şöyle dile getirdi; “Tacize yaşayan eşim ve arkadaşı 2,5 sene bunu magazine taşımadılar. Yargı süreci devam etti. Aynı oyunda oynarken yaşandı bu süreç. O süreçte bazı eksiklikler oldu. Kurumlar bu olayları kendi içlerinde çözmeye çalışıyorlar. Bu olaydan dolayı bir müfettiş araştırması yapıldı ve eylemin gerçekleşmiş olabileceğine dair raporlar hazırlandı. Taciz olayından sonra eşim adli tıpta 50 kişilik bir heyetten rapor aldı. Her seferinde aynı olayı tekrar tekrar birçok kişiye anlattılar. Bu süreçte tacize uğrayan insanların yanında olmak lazım. Zaten insanlar onları yalnızlaştırıyor. İnsanlar sesini çıkaramıyor.”

Bekir Aksoy Kimdir?

“Nazife Taciz Uğradıktan Sonra O Halde Sahneye Çıktı”

“Taciz olayı oyun oynanırken perde arkasında oldu ve Nazife o halde sahneye çıktı. Karşı tarafın şahitlerinin verdiği ifadelerden gerçek ortaya çıkıyor. Normalde oyunlarda bardağın kırılması bile rapor edilirken bu olay rapor edilmedi. ‘Kimse bana bir şey yapamaz’ mantığı artık kayboldu. Yapılan bir araştırmaya göre görsel sanatlarda çalışan kadınların yüzde 88’i taciz ve mobingi yaşamış. Sanık 2,5 sene ceza aldı. Birileri aynı şeyi yaşadıysa çıkıp konuşsunlar.”

“Cinsel Saldırı” Suçundan 2 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verdi.

Bekir Aksoy’un oyuncu eşi Nazife Aksoy’ un İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynayan Uğur Arda Aydın’ın tacizine uğradığı ortaya çıktı. Nazife Aksoy, olayın ardından Uğur Arda Aydın’ dan şikayetçi oldu. Mahkeme, Uğur Arda Aydın’a, Nazife Aksoy’a karşı “cinsel saldırı” suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

Bekir Aksoy Nazife Aksoy
Bekir Aksoy Nazife Aksoy

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler