Ana SayfaDedikoduBayramda Bakü Çıkartması

İlgili Postlar

Bayramda Bakü Çıkartması

3 adım müzik etiketiyle çıkardığı “Küt” isimli şarkısıyla müzik dünyasındaki hızlı yolculuğuna emin adımlarla devam eden Fulya Ünal, Bayramda Azeri sevenleriyle buluştu. Bayram boyunca Bakü’de sahne alan Fulya Ünal, şarkıları, yorumu ve güzelliğiyle Azeri sevenlerini büyülerken sahne performansıyla da dudak ısırttı. Her gece yaklaşık 3 saat sahnede kalan Fulya Ünal, cıvıl cıvıl haliyle de kendini izletmeyi bildi.

Fulya Ünal Kimdir ?

Seslendirdiği popüler eserler yanında müzik dünyasına sunduğu “Küt” isimli eserin Azeri sevenleri tarafından bilinmesi ve sanatçıyla birlikte okunması Fulya Ünal için gurur kaynağı oldu. Bakü’de sahne alan Fulya Ünal, şarkıları, yorumu ve güzelliğiyle büyüledi. Fulya Ünal, sevenleri has hareketleriyle kendini seyircilere izlettirmeyi başardı. Bayramda Bakü çıkartması yaptı.

Bayramda Bakü Çıkartması

BAYRAMDA BAKÜ ÇIKARTMASI

Azeri sevenleriyle resim çektirmesi ve gösterilen ilgiye karşılık vermeside ona duyulan sevgi ve saygınında ne kadar haklı olduğunun gösterdi. Sahnelerin güzel ve başarılı yorumcusu Fulya Ünal “Türkiye dışında böyle bir sevgi seliyle karşılanmak bana moral deposu oldu. Sahne performansım sonrası birçok iş teklifi aldım, seve seve bir daha geleceğim” dedi.

Fulya Ünal Instagram: instagram.com/fulyaunalofficial/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler