Ana SayfaKimdirBatuhan Ekşi kimdir?

İlgili Postlar

Batuhan Ekşi kimdir?

Ekranların genç oyuncularından birisi olan Batuhan Ekşi kimdir? Medcezir dizisi ile birlikte Türkiye’de daha fazla tanınan Batuhan Ekşi, daha sonrasında farklı dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başlayan oyuncu hakkında merak edilenler bilinmeyenler hepsi Batuhan Ekşi kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Batuhan Ekşi kimdir? Batuhan Ekşi aslen nereli? Batuhan Ekşi şuan kaç yaşında? Batuhan Ekşi hangi burç?

Oyuncu 13 Ekim 1990 yılında doğdu. İstanbul’da doğan oyuncu, hayatının büyük bir kısmını burada geçirdi. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu şuan  yaşında ve terazi burcudur.

Kardeş  Çocukları Dizisi ne zaman başlıyor

Batuhan Ekşi eğitim dönemleri

Oyuncu olmayı çok küçük yaştan itibaren isteyen Batuhan Ekşi, eğitimini de bu yönde sürdürdü. Üniversite eğitimini Güzel Sanatlar Fakültesinde alan oyuncu, burada aldığı eğitimler ile birlikte sektöre iyi bir giriş yaptı. Üniversite yılları sonrasında oyunculuk dersleri almaya devam eden Batuhan Ekşi Akademi 35,5’ta Vahide Perçin ile tanışarak sektöre giriş yapma açısından da önemli bir avantaj elde etti.

Batuhan Ekşi kariyeri

Oyuncu olmak istediği için küçük yaştan itibaren bu alana yönelen Batuhan Ekşi, özellikle mezuniyet sonrasında iyi bir kariyer yapabilmek adına sektörde dikkat çekmeyi başardı. Profesyonel oyunculuk yaşamına 2011 yılında başlayan Batuhan Ekşi, Sihirli Annem adlı dizide ilk defa izleyicilerle buluştu.

Elimi Bırakma dizisi alkışı haketti

Oyuncunun izleyenlerin en çok dikkatini çektiği yapım ise Medcezir’di. Gençlik dizisi olarak yüksek izlenme oranlarına ulaşan Medcezir’de yan karakterlerden birisi olan Batuhan Ekşi, az sahnesi olmasına karşın dizide dikkat çekmeyi başardı.

Batuhan Ekşi dizileri ve filmleri

Oyuncunun bugüne kadar yer aldığı dizi ve filmler ise şöyle;

  • 2011 Sihirli Annem
  • 2012 İntikam
  • 2013 Medcezir
  • 2015 Yaz’ın Öyküsü
  • 2015 Göç Zamanı
  • 2016 Kalbimdeki Deniz
  • 2018- Elimi Bırakma
  • 2019- Kardeş Çocukları
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler