Ana SayfaKimdirBatuhan Buğra Eruygun Kimdir? Survivor Batuhan Kaç Yaşında?

İlgili Postlar

Batuhan Buğra Eruygun Kimdir? Survivor Batuhan Kaç Yaşında?

 Survivor Batuhan Buğra Eruygun kimdir, kaç yaşında? Batuhan nereli ve mesleği nedir? Haberimizde Survivor Batuhan Buğra Eruygun’un yaşamı hakkındaki soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. İşte başarılı yarışmacının bilinmeyenleri…

Survivor’a yedekler kontenjanından katılan Batuhan Buğra Eruygun, gönüllüler takımında yarışıyor. Hızıyla ve başarılı yarışmacı kimliğiyle öne çıkan Batuhan’ın yaşı, mesleği ve eğitim durumu da merak konusu.

SURVİVOR BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

Milli Atlet olan Survivor Batuhan, 1991 yılında dünyaya geldi. Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı Milli Atlet sporcusudur. Türk Atlet’tir ve engelli koşularda yarışmaktadır. Batuhan, 2013 yılında 7.98’lik süre ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi oldu.

REKORLAR KİTABINA ADINI  YAZDIRDI

27 yaşındaki Batuhan’ın bir diğer özelliği ise 60 metre engeli 8 saniyenin altında koşan ilk milli atlet olması… Batuhan Buğra Eruygun bu sayede rekorlar kitabına adını yazdırmayı başardı. Batuhan, yine aynı sene doping kullandığı gerekçesi ile Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından iki sene men edildi.

2015 yılında ise şansız bir hastalığa yakalanarak Testis kanseri teşhisi konuldu. Rekorlar kitabına giren milli atlet, uzun tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu ve aktif spor yaşantısına kaldığı yerden devam etti. Son olarak Survivor 2018’de Gönüllüler takımında yarışan Batuhan Buğra Eruygun, İstanbul doğumlu olup Boğa Burcudur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler