Ana SayfaKimdir"Başka Kardeşi Var MI?" kitabı herkese umut oluyor!

İlgili Postlar

“Başka Kardeşi Var MI?” kitabı herkese umut oluyor!

Bir soru soru gerçekten de bir hayatı değiştirebilir mi? Elbette, değiştirir. “Başka kardeşi var mı?” sorusu özellikle bir doktor tarafından soruluyorsa evet, değiştirir. Kitap, 8 yaşında iken sağ bacağı kemik tümörüne yakalanan kahramanımızın neşesini, hayallerini, gelecek planlarını sağlıklı günlerini ortopedi servisinde bırakarak ailesi ile birlikte kötü huylu tümörle savaşını ve zaferini anlatıyor. “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı Penguen Kitabevi Müptela Yayınları tarafından yayımlandı. Bununla birlikte “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı dijital platformlar üzerinden de okurlarıyla buluştu.

  “Babalar çocuklarının kahramanı olsa da bu kitapta oğlum, benim kahramanım.”

“Başka Kardeşi Var Mı?” kitabında yaklaşık 2 milyonda 1 görülen osteosarkom kemik tümörü teşhisi ile hayatı alt üst olan ve bununla birlikte hem kendisine, hem oğluna hem de eşine söz vermiş bir babanın gözünden ve kalbinden satırlara dökülmüş bir tedavi sürecini anlatıyor. Bir çocuk babasının kahramanı olabilir mi? Evet olabilir. “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı tam olarak bunu anlatıyor. Bir yanda biyopsiler, ameliyatlar, kemoterapiler, fizik tedaviler bir diğer yanda ise inişler, çıkışlar, içe kapanma, karamsarlık. Aynı zamanda kararlılık, inanç, mücadele, ilahi tesadüfler ve aynı zamanda basketbola dönüş azmi…  Bu azim, inanma kuvveti ile kendine verdiği sözleri tutup hastalığı yenen güçlü bir çocuğun ve ona inanmayı bir saniye bile bırakmayan anne ve babanın hikayesini bu kitapta bulabilirsiniz.  “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı gerek anlatım dili, gerek sürükleyiciliği ve hikaye anlatımı ile yarına dair umutların artmasına sebep olan bir yaşam öyküsünü anlatıyor…

“Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı onkoloji hastanelerinde tedavi gören tüm çocuklara, ailelerine ve tüm tümör hastalarına umut olması, güç vermesi ve bu süreçteki acılarını paylaşmak adına kaleme alınmış bir kitaptır. Yazar, hastalıkla ilgili hayati bilgilere istatistiklere, tecrübe ve tüyolarına da derttaşlarına not bölümünde detaylı şekilde anlatmaktadır.

Bununla birlikte her bir özel çocuğa, ailesine ve her bir yetişkin özel hastaya rehber, şifa olması kitaptaki her satırın her bir hücreyi iyileştirmesi, fayda sağlaması ve umut olması için “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı dijital platformlarda ve raflarda yerini almaktadır.

Penguen Kitapevi Müptela Yayınları’nın okurla buluşturacağı “Başka Kardeşi Var Mı?” 22 Haziran Çarşamba gününden itibaren tüm Penguen Kitapevleri , D&R şubeleri başta olmak üzere toplamda 900 noktada okuyucu ile buluşacak.  Bununla birlikte “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabına https://www.ilknokta.com/kivanc-gulmez-w188020.html adresinden indirimli olarak ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda kapıda ödeme aracılığı ile siparişinizi teslim alabilirsiniz.


Yazar Hakkında

Kıvanç Gülmez, 1977’de İstanbul Çatalca’da doğmuş olup, ailesinin 2. kuşağı Selanik göçmenidir. Bununla birlikte Memleketine, kökenlerine ve aynı zamanda Mustafa Kemal’e hayrandır.  Kıvanç Gülmez, 1996’da Interstar TV ile başladığı televizyon programcılığı kariyerinde, dış yapım olarak ulusal televizyon kanallarının neredeyse tümünde muhabir ve editör olarak çalıştı. Bununla birlikte A.S Yapım bünyesinde pek çok kanala, eğitim, ekonomi, spor temasıyla hazırlanan programların içerik ve saha editörlüğünü yaptı. CNN-Türk Televizyonu’nda “Çıkış Yolu” isimli ekonomi programında sunucu, Habertürk TV’de de “Hasar Avcıları” ismiyle ekrana gelen reality programında sunucu-editör, “Gelecek Benim” dergisinde editör olarak çalıştı.

Kıvanç Gülmez, TRT Belgesel’de “Afrika Camileri” belgeseli ile ilk senaryo ve yönetmenlik deneyimini yaşadı.  Aynı zamanda bilişimden lojistiğe, tarımdan perakendeye kadar farklı sektörlere tanıtım filmleri hazırladı. Yaklaşık 10 yıldır Bakış isimli ekonomi programının editör ve muhabirliğini sürdürüyor.  “Başka Kardeşi Var mı” yazarın ilk kitabıdır ama son olmayacaktır. Kıvanç Gülmez, harika insan Bilgen Gülmez ile evli, gurur duyduğu kahraman oğlunun da babasıdır. Gülmez, “Başka Kardeşi Var Mı?” kitabı ile oğlunun ve ailesinin mücadelesini herkese duyurma fırsatı yakalamış iken aynı zamanda da birçok kişiye umut olmuştur ve olmaya da devam edecektir. 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler