Ana SayfaÜnlülerBaşak Dizer Estetik Yaptırdı Mı?

İlgili Postlar

Başak Dizer Estetik Yaptırdı Mı?

Kıvanç Tatlıtuğ ile evlendikten sonra Türkiye’deki magazinin ilgi odağı olan Başak Dizer’in şimdi estetik olup olmadığı konuşuluyor.

1996 yılına ait bir fotoğrafı paylaşılan güzel ismin bu fotoğrafı ile şimdiki hali arasında ciddi farklılıkların olması Başak Dizer estetik mi yaptırdı sorusunu akıllara getirdi. Daha önce de hakkında farklı tartışmaların yapıldığı Başak Dizer tüm eleştirilere karşı sert bir tepki göstermiş ve tartışmaların gereksiz olduğunu vurgulamıştı.

Başak Dizer Estetik Dedikoduları Konuşuluyor!

Estetik haberleri ile ilgili gündemde yer alan pek çok iddia için şu ana kadar ünlü isim herhangi bir açıklama yapmazken iki fotoğraflar oldukça farklı görünüyor. Tüm bu tartışmalar ise Başak Dizer’in 1996 yılındaki fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması oldu. Fotoğraf, Başak Dizer estetik yaptırdığı iddialarının sosyal medyada yoğun bir şekilde yer almasına neden oldu.

2 fotoğraf yan yana konulduğunda aradaki farklar oldukça dikkat çekerken, gündemde yer alan iddiaları üzerine Başak Dizer’in yeniden bir açıklama yapması bekleniyor.  Zira ünlü isim önceki eleştirilerde de sessiz kalmayı pek tercih etmemişti.

Paylaşılan bu fotoğraflar uzun zamandan beri sosyal medya hesapları üzerinden çeşitli eleştirilerini yapılmasına yol açtı. Fakat Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ’u seven isimler tarafından bu eleştirilerin gereksiz olduğu vurguladı. Kişilerin istediği şekilde estetik operasyonu yaptırabileceğini söyleyen hayranlar bu konudaki eleştirilerin haksız ve gereksiz olduğunu vurgularken tüm bu tartışmalar Başak Dizer’in gündemde kalmasını ve daha fazla konuşulmasını sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler