Ana SayfaDedikoduBaşak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak Dünyaevine Giriyor

İlgili Postlar

Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak Dünyaevine Giriyor

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Yargı’ dizisinde ‘Neva’ karakterine hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, yaklaşık iki yıldır meslektaşı Çağrı Çıtanak ile aşk yaşıyordu. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden oyuncu ikiliden Gümülcinelioğlu’nun parmağındaki yüzük dikkat çekti. Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak dünyaevine giriyor.

“Yargı”dan AyrıldımBaşak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak Dünyaevine Giriyor

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Başak Gümülcinelioğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Çağrı Çıtanak’la önceki gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, ‘Yargı’dan ayrıldığını söyledi. Gümülcinelioğlu, “Bir sezon anlaşmam vardı. Hepsini aşırı çok seviyorum. Bizim işimiz böyle karakterimizin hikayesi bitince böyle oluyor” dedi.

Birlikte Kamera Karşısına Geçtiler

Hayli keyifli olduğu görülen oyuncuya sevgilisiyle ‘Olur Olmaz’ adlı projede kamera karşısına geçmeye hazırlandığı hatırlatılınca, ”Çok güzel bir şey izleyeceğiz. Aşırı güldük. Biz hatta bugün kurgusunu da izleyeceğiz” dedi.

“İlişki yaşayıp aynı seti paylaşmak sizi zorlamadı mı?” sorularına da yanıt veren ünlü isim, “Zor olmadı. Biz kişisel alanlarımıza dikkat eden bir çiftiz, işte de dikkat ediyoruz. Kimse kimsenin sınırına girmedi, çok şükür”  ifadelerini kullandı.

Yaz tatilini İtalya’da geçiren oyuncu çift, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti. Gümülcinelioğlu ile Çıtanak, konuyla ilgili; “Dört yıldır çalışmaktan tatil yapamamışız. Kendimize söz verdik kültür turizmi yaptık” şeklinde konuştu.

Başak Gümülcinelioğlu ve Çağrı Çıtanak Dünyaevine Giriyor

Parmağındaki yüzük dikkat çeken 30 yaşındaki oyuncu, konuyla alakalı konuştu. Başak Gümülcinelioğlu, “Yakında haberini alırsınız diye düşünüyorum” şeklinde konuşup, nikah masasına oturacaklarını müjdeledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler