Ana SayfaDizilerBarış Arduç'un Yeni Başlayacak Dizisinde Partneri Belli Oldu!

İlgili Postlar

Barış Arduç’un Yeni Başlayacak Dizisinde Partneri Belli Oldu!

Malum, Barış Arduç, Kiralık Aşk’tan beri dizilerde yok ve heyecanla bekleniyor.Burcu Biricik de sezon başındaki 8. Gün dizisinin çok kısa sürmesinden sonra yeniden ekrana dönüyor.İkilinin birlikte oynayacağı Kuzgun dizisi ile ilgili gelişmeleri, hayranları büyük bir merakla takip ediyor.Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kuzgun dizisinin yönetmeni de belli oldu.Kiralık Aşk biter bitmez Star’la anlaşan Barış Arduç’un yeni projesi için hazırlıklar sürüyor.

Barış Arduç Kimdir?

Burcu Biricik kimdir?

Barış Arduç’un yeni dizisi Kuzgun’daki kadın partneri, bomba bir isim!

Arduç, geçen yazdan beri görüştüğü Ay Yapım’ın Kuzgun adlı dizisi için el sıkıştı. Burcu Biricik’le başrolü paylaşacak olan ünlü yıldızın yeni projesiyle ilgili detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Kiralık Aşk dizisinden sonra yeni projesi heyecanla beklenen Barış Arduç, yepyeni bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Arduç’un geçtiğimiz sezon anlaştığı Star TV’deki dizilerde uygun roller bulunamayınca bir sezon ekrandan uzak kalmıştı. Yeni sezonda Arduç hayranlarını heyecanlandıracak bir gelişme yaşandı.

Ünlü oyuncu, Star TV’nin yeni dizisi Kuzgun ile ekrana dönecek.

Şu sıralar hazırlıkları süren dizi için oyuncuya bir kadın partner arayışında Burcu Biricik ismi öne çıkmıştı.Geçtiğimiz günlerde Posta’da yer alan bir habere göre Burcu Biricik ile görüşüldüğü gündeme gelmişti.Hayat Şarkısı dizisiyle büyük dikkat çeken Biricik, daha sonra atv ekranlarında ömrü kısa süren 8. Gün dizisinde oynamıştı.

Bir süredir ekranda olmayan Biricik’in menajerliğini şu sıralar eşi Emre Yetkin’in yürüttüğü ve oyuncu için bölüm başı 75 bin TL istendiği ile ilgili haberler gündeme geldi.

Anlaşmanın bir şekilde sağlandığı ve Biricik’in, Kuzgun dizisinin kadın başrol oyuncusu olduğu anlaşılıor.Oyuncu seçimleri devam eden dizinin hazırlıkları sürerken Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ikilinin oynayacağı dizinin yönetmeni de belli olmuş.

Emmy ödüllü dizi Kara Sevda’nın senaristlerinin kaleme aldığı Kuzgun, bir intikam hikâyesini ekrana taşıyacak. Star TV’nin yeni yıldaki iddialı projeleri arasında yer alan dizinin yönetmenliği için de Bahadır İnce ile görüşüldüğü öğrenildi.

İnce, son olarak blutv’nin Yiğit Özşener ve Ekin Koç’lu ‘Bozkır’ adlı polisiye dizisinin yönetmen koltuğunda oturmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler