Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç'dan Çocuk Açıklaması

İlgili Postlar

Barış Arduç’dan Çocuk Açıklaması

Gupse Özay’la olan 6 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz temmuz ayında evlilikle taçlandıran Barış Arduç gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önceki gün Etiler’de görüntülenen oyuncu samimi açıklamalar da bulundu.

Barış Arduç Kimdir?

Gupse Özay Kimdir?

Çocuk Çok İstiyoruz

6 yıllık sevgilisi oyuncu ve senarist Gupse Özay’la geçtiğimiz temmuz ayında Çeşme’de sade bir törenle evlenen Barış Arduç’tan çocuk açıklaması. ‘Tatil bitti, çalışmaya döndük’ diyen oyuncu

‘Evliliğimiz çok iyi gidiyor. 6-7 senelik birlikteliğimiz var. Zaten evli gibiydik. Yüzük takmak bizim de çok istediğimiz bir şeydi. Yüzük takmayı da sevdim biraz. Dediğim gibi hayatı paylaşmaya başlıyor olsak, sürprizleri olabilirdi ama biz yedinci yıla gireceğiz hayatı paylaşıyoruz, bir sürprizimiz yok birbirimize karşı, huyumuzu suyumuzu biliyoruz’ dedi.

Gupse Özay ve Barış Arduç’dan Sürpriz Son..

Sade bir nikahla evlendikleri hatırlatılan oyuncuya düğün yapıp yapmayacakları soruldu. Barış Arduç ;

‘O dönem öyle bir niyetimiz vardı. Aile büyükleri de gelemiyor diye konuşmuştuk, sanki her şey normalleşince bir düğün falan yapılır mı diye, zaman da geçtikçe o topa bir daha girilir mi, bir sürü insan başka bir organizsyon başka bir yorgunluk, tamamen enerjimizle alakalı enerjimiz olursa yaparız’ cümleleri ile yanıt verdi.

Sevilen oyuncu Barış Arduç Gupse Özay’ın hamile olduğu iddialarına cevap verdi. Arduç;

‘Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok. Gupse pandemi dönemini evde yazarak geçiriyor’ dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler