Ana SayfaKimdirBarış Arda Hacıoğlu kimdir?

İlgili Postlar

Barış Arda Hacıoğlu kimdir?

Arda Hacıoğlu İstanbul’da 1991 yılında dünyaya geldi. Kariyerini oyunculuk üzerine kurmak isteyen Arda Hacıoğlu ailenin tek çocuğudur. Arda Hacıoğlu, oyuncu, manken ve modeldir.

Arda Hacıoğlu’nun eğitim hayatı

2012 yılında Kadir Has Üniversitesi’nin yüzü seçilen Arda Hacıoğlu 2013 yılında ise modellik yarışmasına katılmış ve derece almıştır. Annesinin ismi Lusin Hacıoğlu’dur.  Lise iken çok popüler olduğunu belirten oyuncu okul dönemlerinde basketbol ve voleybol oynadığını takımların kaptanlıklarını yaptığını belirtmiştir. İstanbul Kadir Has Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası ticaret ve Finans İngilizce mezunudur. İyi derecede İngilizce bilen Arda Hacıoğlu altı ay oyunculuk eğitimi almıştır. Kadir Has Üniversitesinde Yüksek Lisans öğrencisi olarak akademik kariyerini sürdürmektedir.

Arda Hacıoğlu’nun ilk klip çekimi deneyimi

Arda Hacıoğlu, bir dönem Kenan Doğulu ve Ozan Doğulunun Kız Sana Hayran isimli şarkılarının klibinde yer almıştır.

Arda Hacıoğlu’nun ilk oyunculuk deneyimi

İlk oyunculuk deneyimini Arda Hacıoğlu, Ali Ayşe’yi Seviyor isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Arda Hacıoğlu’nun yer aldığı projeler

Ali Ayşe’yi Seviyor isimli dizi sonrasında Şehrin Melekleri dizisinde Hacker Mirza karakterini canlandırmıştır. Arda Hacıoğlu, Zeytin Tepesi ve Recep İvedik 4 rol aldığı diğer projelerdir.

Arda Hacıoğlu’nun fiziksel özellikleri

Oyunculuk kariyerini geliştirmek için 6 ay kadar oyunculuk eğitimi alan Arda Hacıoğlu, fiziği ile ön planda yer alan bir isimdir ve boyu 188 cm, kilosu 85 kg, göz rengi kahverengi saç rengi de kahverengidir.

Arda Hacıoğlu’nun hobileri

Oyunculuk ve modellik dışında Arda Hacıoğlu’nun müzik ve basketbol sevgisi de bir hayli baskındır. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız defilelere katılmış 2012 yılının tüm yazını modellik yaptığı İspanya Barselona’da geçirmiştir.

Arda Hacıoğlu’nun modellik hayatı

Modellik serüveni öncesinde Arda Hacıoğlu, bir fotoğrafı ile okulun bilboard yüzü olmuş ve dikkatleri üzerine çekmiştir. O dönemden itibaren Arda Hacıoğlu, modellik yapmaya başlamıştır. 2012 yılında İspanya Barselona’da modellik yapmıştır.

Arda Hacıoğlu’nun yarışma deneyimi

2013 yılında Arda Hacıoğlu, modellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Arda Hacıoğlu’nun yeni dizisi

2018 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan Hıçkırık dizisinde Arda Hacıoğlu, başrol oynamaktadır.

Arda Hacıoğlu’nun özel hayatı

Bekar olan Arda Hacıoğlu’nun şuan için edinilen bilgiye göre bir sevgilisi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler