Ana SayfaKimdirYoutube Fenomeni Banu Berberoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Youtube Fenomeni Banu Berberoğlu Kimdir?

Son zamanlarda seven sevmeyen pek çok kişinin sosyal mecralarda paylaştığı ve eğlenceli videolara sahip Banu Berberoğlu pek kişinin paylaştığı ve tanıdığı bir isim haline geldi.

Cep telefonundan çektiği ve hayatının detaylarını paylaşan gününü Youtube’a yükleyen bir genç kızımızdı. Pek çok video blog sahibi gibi düzenli paylaşımlar yapmaya devam ediyordu. Diğer video blog sahiplerinden farkı ise videolardaki doğal davranışları ve samimiyeti oldu. Kaç tane video blogger yüzünü yıkamadan video çeker? Ya da markette yaptığı basit bir piknik alışverişini paylaşır?

Youtube paylaşımları sonrası Ekşi Sözlük’te de patlayan Banu Berberoğlu şu an pek çok kişinin videolarını merakla beklediği bir video blogger olarak şöhretin tadını çıkartıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Banu Berberoğlu Kimdir?

Karadeniz Teknik Üniversitesi Maçka Meslek yüksek Okulu mezunu ve 1 yıldır Youtube’da günlük hayatına dair pek çok detayı paylaşıyor. Youtube’da öne çıkmasının ardından Instagram ve Twitter’da da popüler hale gelen Banu Berberoğlu videolarında makyaj, alışveriş ve sevgilisi Mehmet ile gezmelerinden kesitler sunuyor. Farklı bir sinerjiye sahip olan Banu Berberoğlu adeta izleyenleri hipnotize ediyor ve virüs gibi bir videosunu izleyince diğerlerini de izlettiriyor.

Banu Berberoğlu Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

Banu Berberoğlu 1994 doğumlu, Trabzon’da yaşıyor ve Trabzonlu.

Banu Berberoğlu Sosyal Medya Hesapları

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCT0sIuzZe_afKWBaOIIqdEA

Instagram: https://www.instagram.com/banu_berberoglu/

Banu Berberoğlu ve sevgili Mehmet son videolarında bir başka internet fenomeni Hayrettin ile çektikleri eğlenceli videoyu paylaştı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler