Ana SayfaYaşamModaBambu Şal Nasıl Kullanılır?

İlgili Postlar

Bambu Şal Nasıl Kullanılır?

Bambu eski çağlardan beri tekstil ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Doğal bir kumaştır ve cilt hastalıklarına neden olmaz. Bu nedenle tesettürlü bayanlar da bambu şalları tercih etmektedir. Bir kumaş çeşidi olup, kullanım esnasında bazı hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Aşağıdakileri göz önünde bulundurduğunuzda bambu şalınız uzun süre dayanabilir:

  • Makinede yıkama esnasında düşük ısı tercih edilmelidir. 30 derecenin üstünde yıkadığınız takdirde şeklini kaybedebilir.
  • Ütüleme esnasında en düşük ısıyı ayarlamanız gerekir.
  • Doğal yapısından dolayı eşarp şampuanları ile yıkamak daha doğrudur.

Bambu şallar günlük hayatta pek çok kadının ilk tercihi oluyor. Özel davetlerin ayrılmaz bir parçası olmakla birlikte günlük yaşam için de uygundur.

 

Bambu Şal Modelleri

Tesettürlü hanımların gözdesi olan bambu şalların farklı modelleri de bulunmaktadır. Beğendiğiniz şalı Asilada’dan satın alabilirsiniz. Şalı her yerde kullanabilirsiniz. Asilada, desenli, desensiz ve farklı renklerde bambu şalları bulabileceğiniz harika bir mağaza.

Kendinden Pileli Bambu Tampon Şalınız için ekstra modeller oluşturmanıza gerek yok. Ofis hayatında özellikle maskeli bayanlar bu modeli tercih etmektedir. Ayrıca günlük yaşam için şıklık yaratır. Başka bir stil olan bambu ipek şal, genellikle davetlerde kullanılır. Bu ışıltılı şalı düğün, nişan gibi özel günleriniz için satın alabilirsiniz.

Bambu Şal Özellikleri

 

Hassas bir cilde sahipseniz bambu şal kullanmaktan çekinmenize gerek yok. Yapısı tamamen doğal olduğu için cilde hiçbir şekilde zarar vermez. Ayrıca bambu şalların özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Antibakteriyel özelliği vardır ve zararlı bakterileri biriktirmez.
  • Herhangi bir alerjik reaksiyon yaşanmaz.
  • Ter emme özelliğine sahiptir, yaz mevsiminde kullanıma uygundur.
  • Hava geçirgenliği vardır ve cildin nefes almasını sağlar.
  • Güneşten gelen zararlı ultraviyole ışıklardan korur.
  • Dayanıklı bir üründür. Doğru bakımla kolayca yıpranmaz.
  • Kolay şekle girdiğinden tesettürlü hanımlar istedikleri tarzı oluşturabilir.

Yukarıdakilere ek olarak, bambu elyaf kumaşların rengi çok iyi korunur. Yıkama talimatlarına dikkat ettiğinizde renkler uzun süre canlı kalır. Şalın yıkandıktan sonra düz bir yüzeyde kurutulması tavsiye edilir. Bu, şeklinin bozulmaması için önemli bir detaydır.

Bambu Şal Bağlama Stilleri

Bambu şalları spordan gösterişliye ve gösterişliye kadar her tarz için kullanabilirsiniz. Günlük kullanımda genellikle daha klasik olan yöntem tercih edilmektedir. Yani uçları ensede birleştirilerek sportif bir şıklık oluşturulabilir. Modeli oluştururken istenirse pimlerle sabitleyebilirsiniz.

Abiye elbiselerde daha çok ipek karışımları kullanılmaktadır. Tipik olarak, modelin bir ucu omuzdan sarkar. Bazen her iki uçta omuz hizasında tutulur. Bu modeller, donanımınıza bağlı olarak daha çeşitlidir. Doğru renk ve modeli kullanarak davetlerinize istediğiniz şıklığı verebilirsiniz.

Bambu Şal Fiyatları

Şık ve rahat bir başörtüsü isteyen hanımlar bambu şallardan alabilirler. Şalları nereden alacağınızı da araştırabilirsiniz. Bu sayede hangi fiyatları, modelleri ve renkleri satın alabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda şal fiyatına bağlı olarak farklı fiyatlandırmalar ile karşılaşacaksınız. Güvenilir bir firma seçmek önemlidir.

Asilada, tesettürlü kadınların şal alışverişi yaparken güvendiği firmalardan biri. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunmaktadır. Dilediğiniz tarzda bambu şalları görmek için hemen ürünleri inceleyebilirsiniz. İstediğiniz ürünler sepetinize eklenerek satın alma işlemi gerçekleştirilebilir. Sipariş oluşturulur oluşturulmaz ürün hemen hazırlanmaya başlar. En kısa sürede kargoya verilir ve max 1-3 iş günü içerisinde adresinize ulaşır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler