Ana SayfaKimdirBahattin Demirbilek Kimdir?

İlgili Postlar

Bahattin Demirbilek Kimdir?

Bahattin Demirbilek kimdir? Bahattin Demirbilek kaç yaşında? Bahattin Demirbilek aslen nereli? Bahattin Demirbilek hangi burç? Bahattin Demirbilek hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Bahattin Demirbilek Kaç Yaşında? Bahattin Demirbilek Aslen Nereli? Bahattin Demirbilek Hangi Burç?

Bahattin Demirbilek 1 Ocak 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Bahattin Demirbilek, Oğlak burcudur.

Bahattin Demirbilek Kimdir?

Bahattin Demirbilek çalışma hayatına 15 yaşında başlamıştır.  22 yaşında Rusya’ya giden Bahattin Demirbilek, 33 yaşında ESTA Construction’ı kurmuştur. 2005 senesinde ESTA Construction’u 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getirmeyi başaran Demirbilek aynı zamanda “Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım” sözleriyle nitelendirdiği ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdası nedeniyle oğlunun adını bile Aslan koymuştur.

Rusya’da en büyük müteahhitlerinden biri olan Bahattin Demirbilek’in ESTA Construction’ı aynı zamanda Mercedes-Benz Daimler’in ülkedeki en büyük yatırımı ve ilk otomobil fabrikasını, Saratov’daki Yuri Gagarin Havalimanı’nın inşasını da üstlenmiştir.

Bahattin Demirbilek, Rusya’nın dev market zincirlerinden Magnit’in mağazalarını yaparak çıktığı yolda Soçi Kış Olimpiyatları için otel projesi dahil pek çok işe imza atmış ve bugüne dek 1,5 milyon m2 iş merkezi inşaatı tamamlamıştır.

Moskova çevre yolu MKAD’ın 65. kilometresinde bulunan Sindika AVM’nin açılışı yapıldı. Esta İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demirbilek, 1700 çalışanla projeyi iki yılda bitirdiklerini ve gurur duydukları bir işe imza attıklarını söyledi. Demirbilek Rusya pazarında “belli kaliteye ulaşabilen” şirketlerin ayakta kalabileceğini vurgularken, örneği de tutkunu olduğu futboldan verdi: “Rusya’da iş yapmak şampiyonlar liginde oynamak demektir!” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler