Ana SayfaKimdirBahar Hacıbektaşoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Bahar Hacıbektaşoğlu Kimdir?

Bir zamanlar sevilen dizi “Arka Sokaklar”ın oyuncularından Bahar Hacıbektaşoğlu kimdir? Bahar Hacıbektaşoğlu kaç yaşında? Bahar Hacıbektaşoğlu aslen nereli? Bahar Hacıbektaşoğlu hangi burç? Bahar Hacıbektaşoğlu dizileri neler? Bahar Hacıbektaşoğlu filmleri neler? Bahar Hacıbektaşoğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için yazımızda kaleme aldık.

Bahar Hacıbektaşoğlu Kaç Yaşında? Bahar Hacıbektaşoğlu Aslen Nereli? Bahar Hacıbektaşoğlu Hangi Burç?

Bahar Hacıbektaşoğlu 1 Ocak 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Bahar Hacıbektaşoğlu, Oğlak burcudur.

Bahar Hacıbektaşoğlu Kimdir?

Bahar Hacıbektaşoğlu eğitimini Bakırköy Belediye Tiyatrosu almış  Sonrasında Kenter Tiyatrosu Akademisi’nde devam etmiş, 2007 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Konservatuar sınavlarına girip  kimseye haber vermeden ve okula  kaydolmuş.

Eğitimini süreci Mustafa Alabora, Müjdat Gezen, Sumru Dinçel, Kerem Nikerel, Çiçek Dilligil, Çetin Etili, Can Doğan ve  bir çok  çok değerli hocalardan almış. Bir yıl da İstanbul Kültür Üniversitesi İletişim Tasarımı Tiyatro Bölümü’nde okuyup ayrılmış. BBT’ye geri dönüp, oyunlara devam etmiş, Bahar Hacıbektaşoğlu, ölümünden 14 yıl sonra genelev patroniçesi Manukyan’ın hayatını tek kişilik ‘Manukyan’ oyunu ile sahneye taşımış ve iki buçuk yılını bu oyuna adamıştır. Bahar Hacıbektaşoğlu son olarak Reis filminde de rol almıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler