Ana SayfaDedikoduAzra Akın Otomobiliyle Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Azra Akın Otomobiliyle Dikkat Çekti!

Kainat güzeli Azra Akın, Nişantaşı’nda iş toplantısına girerken objektiflere yansıdı. Ayaküstü magazin muhabirleri ile sohbet eden Azra Akın  kullandığı araç ile muhabirleri şaşkına çevirdi. İşte Detaylar..

Azra Akın Ekrana Geri Mi Dönüyor?

Azra Akın Otomobiliyle Dikkat Çekti!

Dünya güzeli Azra Akın geçtiğimiz gün Nişantaşı Ctiy’s’te objektiflere yakalandı. Bir iş toplantı dolayısla yapımcılar ile görüşeceğini belirten Azra Akın mütevazı aracını valeye teslim etti.

“Arabanız Oldukça Mütevazı”

Magazin Muhabirlerinin “Arabanız oldukça mütevazı” sorusuna dünya güzeli “Ayağımı yerden kesiyor, benim lükse çok düşkünlüğüm yoktur”cevabını veren ünlü güzel Azra Akın, “Sahne dünyasında faaliyet gösteren sanatçılar çok kazanıyor mu?’ sorusuna da soru ile yanıt verdi. “Sizce çok mu kazanıyorlar gibi duruyor, sanatçılar çok kazanıyor algısı var bu algı sizce doğru mu?” şeklinde soruya soru ile yanıt vererek şaşırttı.

Azra Akın kimdir?

Azra Akın Aracı
Azra Akın Aracı

“Sanatçılar Proje Yoksa Kazanamazlar”

“Sanatçılar proje bazlı kazanır, proje yoksa kazanamazlar” ifadesiyle  konuşmasına devam eden dünya güzeli Azra Akın esasen sanatçıların bazı istisnalar haricinde çok para kazandığı yanılgısının doğru olmadığını da belirtti. söyledi.

Azra Akın ” En Az Sizin Kadar Düşünüyorum”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler