Ana SayfaKimdirAytek Şayan Kimdir?

İlgili Postlar

Aytek Şayan Kimdir?

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinin sevilen oyuncusu Aytek Şayan kimdir? Aytek Şayan kaç yaşında? Aytek Şayan aslen nereli? Aytek Şayan dizileri neler? Aytek Şayan filmleri neler? Aytek Şayan hangi burç? Aytek Şayan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Aytek Şayan Kaç Yaşında? Aytek Şayan Aslen Nereli? Aytek Şayan Hangi Burç?

Aytek Şayan 1 Ocak 1985 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Aytek Şayan, Oğlak burucudr.

Aytek Şayan Kimdir?

Aytek Şayan eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Lise yıllarında tiyatroyla tanışan Aytek Şayan liseden mevzun olduktan sonra ilk olarak  “Bilkent Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi”ni kazanmış ancak sonra bu bölümü yarıda bırakarak “Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü”ne geçiş yapmıştır. 2013 senesinde konservatuvardan mevzun olan Aytek Şayan kariyerine tiyatroyla başlamıştır.

2017 senesinde “İsimsizler” dizisiyle ilk kez izleyici karşısına geçen ve canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aytek Şayan, 2018 senesinde TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi “Diriliş Ertuğrul”un kadrosuna dahil olmuştur.

2019 senesinde Star Tv ekranlarına yayınlanan başrollerinde Barış Ardunç ve Burcu Biricik’in yer aldığı “Kuzgun” dizisiyle izleyici karşısına geçen Aytek Şayan, canlandırdığı “Ali” karakteriyle büyük bir çıkış yakalamıştır. Aytek Şayan bu yıl TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisinde “Hakkı Behiç Bey”i canlandırmaktadır.

Aytek Şayan Dizileri

  • 2020 – Ya İstiklal Ya Ölüm
  • 2019 – Kuzgun
  • 2018 – Diriliş Ertuğrul
  • 2017 – İsimsizler

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler