Ana SayfaÜnlülerAyşen Gruda Yoğun Bakımda!

İlgili Postlar

Ayşen Gruda Yoğun Bakımda!

Türk tiyatro ve sinema dünyasının önde gelen oyuncularından biri olan Ayşen Gruda yoğun bakıma kaldırıldı. Ünlü oyuncunun  bir süredir yoğun bakımda olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Tam 10 gündür Ayşen Gruda yoğun bakımda! Ayşen Gruda hasta mı? Ayşen Gruda’nın hastalığı ne?

56. Sanat Yılını Kutlayan Ayşen Gruda: Cumhuriyet’e Sahip Çıkın!

Ayşen Gruda Yoğun Bakımda! Ayşen Gruda Hasta mı?

Türk tiyatro ve sinema dünyasının duayen oyuncularından olan Ayşen Gruda’nın rahatsızlanıp mide kanaması şüphesiyle götürüldüğü hastanede yaklaşık 10 gündür yoğun bakımda tutulduğu bilgisi paylaşıldı. Hürriyet’ten Cenk Tezel’in detaylarını paylaştığı haberde verilen bilgilere göre yaklaşık 10 gündür hastanede tutulan Ayşen Gruda’nın doktoru Uz. Dr. Ergün Kasapoğlu ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama açıklama yaptı.

Ayşen Gruda ve Şener Şen’e büyük vefa örneği. İsimleri hangi sinema salonuna verildi?

Yakın bir süreçte taburcu olmasını öngörmüyoruz

Uz. Dr. Ergün Kasapoğlu, mide kanaması şüphesiyle hastaneye getirilen Ayşen Gruda’nın tedavisinin bir süre daha devam edeceğini belirterek, “Sanatçımız mide kanaması şüphesi ile geldiği hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında kan değerlerinin dengelenmesi amacıyla kan verildi. Şu an için durumu stabil, odasında dinleniyor ve tedavisi devam ediyor. Yakın bir süreçte taburcu olmasını öngörmüyoruz” dedi.

Ayşen Gruda kimdir?

Rahatsızlanarak mide kanaması şüphesiyle götürüldüğü hastanede yaklaşık 10 gündür tedavisi devam eden ve hastalığı tam olarak paylaşılmayan Ayşen Gruda’ya acil şifalar diliyoruz. Ayşen Gruda’nın sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri bilgi geldikçe paylaşacağız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler