Ana SayfaÜnlüler"Aysel Gürel'e Benzetilmek Onurdur"

İlgili Postlar

“Aysel Gürel’e Benzetilmek Onurdur”

“İlaç” adlı teklisiyle kısa bir zamanda  müzikte ciddi bir çıkış yapan Baran, farklı bir gurur yaşıyor. birçok müzik otoritesi tarafından yapılan yorumlar genç sanatçı Baran’ı onurlandırdı. İşte Detaylar..

“Aysel Gürel’e Benzetilmek Onurdur”

“İlaç” isimli teklisiyle kısa sürede önemli bir çıkış yakalayan Baran, farklı bir gurur yaşıyor. Seslendirdiği eserlerin söz ve müziği kendi imzasını taşırken, birçok müzik otoritesi tarafından ve işinin ustası gözüyle, şarkı yazım şekli ve duygu anlamında Aysel Gürel şarkıları ve ustalığı var yorumları genç sanatçıyı onurlandırdı.

Baran: “Kimse Beni Tutamaz Artık”

Türk pop müzik tarihinin en önemli isimlerinden birinin tavrı ve tarzına benzetilmek bana verilen en büyük ödüldür ifadesinde bulunan Baran “Bence pop müziğin en zeki ve duygu yüklü ismiydi Aysel Gürel, yolun başında bana ve şarkılarıma verilmiş en güzel ödül budur, kimse beni tutamaz artık” dedi. Amerika’da Türk sanatçılara yaptığı konserlerle adını duyuran, Baran teklisinin prodüktörü Selçuk Sal Küçük, pandemi nedeniyle sanatçısının konserlerinin bir süre ertelendiğini vurgularken yakında yoğun bir sahne çalışması programının Amerika. Avrupa ve Türkiye olmak üzere Baran’ı beklediğini ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler