Ana SayfaKimdirAyşegül Yıldız Kimdir?

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız Kimdir?

İbrahim Tatlıses‘in Tekrar Evlenmek İstediği Ayşegül Yıldız Kimdir? İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız Kimdir, nereli , nerede doğmuştur, şuan kaç yaşındadır, işte detaylar Ayşegül Yıldız haberimizde..


Bugün Doğan Ünlüler

Ayşegül Yıldız nerede doğmuştur?  Ayşegül Yıldız  aslen nereli?

Ayşegül Yıldız Bursa da doğmuştur. Aslen Bursalıdır.

Ayşegül Yıldız şuan kaç yaşında?  Ayşegül Yıldız  hangi burç?

Ayşegül Yıldız şuan 37 yaşında ve oğlak burcudur.

İbrahim Tatlıses’in hayatında olan bayanlar arasında en sessiz ve magazin gündeminde en az konuşulan Ayşegül Yıldız kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler  Ayşegül Yıldız kimdir haberimizde.

Ayşegül Yıldız Kimdir?

Ayşegül Yıldız, 1 ocak 1981 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. Astsubay bir babanın kızı olan Ayşegül Yıldız’ın bir ablası bir abisi vardır.Ayşegül Yıldız’ın İbrahim Tatlıses ile yolları sette kesişti. Ayşegül Yıldız Bodrum’da liseye giderken İbrahim Tatlıses’in dizisinin çekimine rastladı ve izlemeye başladı.

Bu sırada onu görüp beğenen Tatlıses, asistanını yollayarak dizide oynamasını teklif etti. Böylelikle Ayşegül de, Fırat dizisinin Bodrum’da çekilen beş bölümünde rol alarak oyunculuğa adım attı. Bodrum’da liseyi bitirince ailesiyle Bursa’ya döndü. Bursa’da yerel kanallarda sunuculuk yapıyordu. Diziden 7 ay sonra İbo’nun Bursa konserinde yanına gitti. İbrahim Tatlıses bir zaman Ayşegül Yıldız’a sitem etse de tekrar onu dizisi için İstanbul’a davet etti.

Bundan sonra Tatlıses, Ayşegül Yıldız’ı koruması altına aldı ve destekledi. Klibin ardından kendi oynadığı bir halı reklamında da ona rol verdi. 101 kız arasından onu seçtiğini belirterek basın toplantısında “İşte benim fıstığım” diyerek tanıttı. İbrahim Tatlıses ile birlikte ünlenen Ayşaegül Yıldız, sık sık magazin gündemde yer almaya başladı.Ayşegül Yıldız, 2002 yılında İstanbul’da düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı. Finale kaldı ve burada dördüncü olduktan kısa süre sonra mankenliği bıraktı.

İbrahim Tatlıses Ayşegül Yıldız ile 2011 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, evliliklerinin ikinci yılında kızları Elif Ada’yı kucağına almıştı. Tatlıses ile Yıldız, 2013 yılında anlaşmalı olarak boşandı. Geçtiğimiz gün İbrahim Tatlıses bir televizyon programına yaptığı açıklamalar sırasında Ayşegül Yıldız ile tekrar evlenmek istediğini açıkladı ve bu bir teklif dedi. Ayşegül Yıldız’ın ne diyeceği merak konusu.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler