Ana SayfaDedikoduAyrılığın nedeni şöhret olma hevesiymiş!

İlgili Postlar

Ayrılığın nedeni şöhret olma hevesiymiş!

Şükrü Özyıldız ve nişanlısı Rabia Yaman ayrıldı. Şoke eden ayrılığın perde arkasından, Rabia Yaman’ın şöhret olma hevesi çıktı. Yaman, “Göz önünde olalım, gazeteciler haberimizi yapsın.” diyerek şöhret olmak isteyince, ünlü oyuncu yollarını ayırdı. Detaylar haberimizde…

Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman neden ayrıldı?

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz ay iki yıldır aşk yaşadığı stil danışmanı sevgilisi Rabia Yaman ile aile arasında yapılan sade bir tören ile nişanlanmıştı. Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman, geçtiğimiz hafta sürpriz şekilde ayrıldı.

[affiliate_news id=”34734″]

Gazetelere haber olalım. Mesleğim için çok iyi olur.

Şükrü Özyıldız ve Rabia Yaman ayrılığının perde arkasından, şöhret olma hecesi çıktı. İddialara göre; Rabia Yaman, sevgilisi Şükrü Özyıldız’ın gölgesinden kalmaktan ve şöhret olamamaktan şikayetçiydi. Rabia Yaman’ın Şükrü Özyıldız’a “Birlikte daha çok gezelim ortalarda görünüp gazetelere haber olalım. Bu benim mesleğim için çok iyi olur.” dediği, ancak Şükrü Özyıldız’ın nişanlısının bu isteğini reddettiği iddia ediliyor. Hatta, nişan töreninin aile arasında sessiz sedasız yapılması Rabia Yaman’ın daha çok kızmasına neden olmuş. Bu konuda şiddetli bir tartışma yaşayan Şükrü Özyıldız ve nişanlısı Rabia Yaman’ın, nişan yüzüklerini atarak yollarını ayırdıkları iddia ediliyor.

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, stil danışmanı Rabia Yaman ile iki yıldır aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz ay aile arasında yapılan sade bir tören ile nişan yüzüklerini takmışlardı. Ancak, geçen hafta sürpriz şekilde ayrıldılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler