Ana SayfaKimdirAyhan Erkılıç Kimdir?

İlgili Postlar

Ayhan Erkılıç Kimdir?

‘Yemin’ dizisindeki Ali karakteriyle izleyicinin kalbine oturmuş genç sanatçı Ayhan Erkılıç Kimdir? Ayhan Erkılıç Ne Zaman Doğdu? Ayhan Erkılıç Kaç Yaşında? Ayhan Erkılıç Nerede Doğdu? Ayhan Erkılıç Aslen Nereli? Ayhan Erkılıç Hangi Burç? Yakışıklı oyuncu Ayhan Erkılıç hakkında merak edilenler Kimdir Haberimizde. İşte Ayhan Erkılıç…

Ayhan Erkılıç Ne Zaman Doğdu? Ayhan Erkılıç Kaç Yaşında? Ayhan Erkılıç Nerede Doğdu?

02.02.1993 senesinde İstanbul’da doğan Ayhan Erkılıç, 28 yaşındadır.

Ayhan Erkılıç Aslen Nereli? Ayhan Erkılıç Hangi Burç? 

Aslen Erzurumlu olan Ayhan Erkılıç, Kova burcudur.

Ayhan Erkılıç Kimdir? 

Akdeniz üniversitesinde siyaset bilimini bitirmiş ve matametik tutkusundan dolayı ardından matametik bölümünü bitirmiş olan Ayhan Erkılıç, eğitimlerini tamamladıktan sonra sürekli eğlenceli ve yaratıcı kimliği onu oyunculuğa yöneltmiştir.

Ayla Algan önderliğinde camera önü oyunculuk eğitimini tamamlamış olan Ayhan Erkılıç, At sürme,kılıç kullanma, kamera önü aksiyon üçlüsünü çok iyi bilmektedir.

2019’da çeşitli projelerde yer almış olan Ayhan Erkılıç, günlük reyting dizilerinden Kanal 7 yayınlanan ‘Yemin’ dizisindeki Ali karakteriyle genç, yakışıklı oyuncu izleyicinin kalbine oturmuş ve büyük bir beğeni toplamıştır.

Gelecek vadeden oyuncu gelecekte oyuncu kimliğiyle yakından tanıyacağımız isim olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler