Ana SayfaÜnlülerAydilge, sahnede kemancısına aşkını ilan etti!

İlgili Postlar

Aydilge, sahnede kemancısına aşkını ilan etti!

Sempatik şarkıcı Aydilge, konuk olarak katıldığı programda kemancısı Utku Barış Andaç’ı sahneye davet etti ve herkesin gözü önünde bir anda aşkını ilan etti. Aydilge, cesur girişimi ile herkesi şoke etti. detaylar haberimizde…

Aydilge’den büyük sürpriz

Ünlü şarkıcı Aydilge, TRT Müzik ekranlarında yayınlanan ‘Düetler’ isimli sevilen müzik programına konuk olarak katıldı. Kısa bir süre önce ‘Gece Uyku Tutmazsa’ isimli single’ını dinleyicisine sunan Aydilge, programın ortasında bir anda aşkını ilan etti.

Aydilge, sahnede kemancısını yanına davet edip aşkını ilan etti

Aydilge, programın ortalarında bir anda orkestrasında kemancısı olan Utku Barış Andaç’ı yayına davet etti. Yeni şarkısını Andaç’ın gözlerinin içine bakarak seslendiren Aydilge, “Gece Uyku Tutmazsa’nın sözü ve müziği bana ait ama kime yazdığımda sanırım yeterince belli olmuştur. O sadece orkestramda keman çalan bir müzisyen değil, aynı zamanda kalbimi de çalan bir prens.” dedi ve aşkını ilan etti.

Yaza düğün var

Aydilge’nin aşk müjdesi, bir anda şaşkınlık yaratırken büyük bir sevinçle karşılandı. Ünlü şarkıcı, nişanlısı ile bu yaz nikah masasına oturmayı planladıklarını açıkladı ve şu sıralar düğün telaşı yaşadıklarını ifade etti.

Düğün hazırlıkları başladı

Düğün alışverişine başladıklarını ve çok heyecanlı olduğunu dile getiren Aydilge, “İçim kıpır kıpır. 7 aylık doğmuşum. Annemin karnında bile fazla duramamışım.” diye konuştu.

Aydilge’den yeni albüm müjdesi

Yeni albümünden söz eden Aydilge, “Karamsar olmayan, negatif enerjisi olmayan slow bir albüm hazırlıyorum. ‘Gece Uyku Tutmazsa’ bu albümün öncü şarkısı. Hareketli kıpır kıpır Aydilge’den slow Aydilge’ye geçiş yapacağız yeni albümümüzle. Hazırlıklarımızda epey bir yol kat ettik.” dedi.

Yeni şarkısı ‘Gece Uyku Tutmazsa’ çok sevildi

Şarkıcı Aydilge, yeni single’ı ‘Gece Uyku Tutmaazsa’ ile müzikseverlerden tam not almayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler