Ana SayfaKimdirAybars Kartal Özson Kimdir?

İlgili Postlar

Aybars Kartal Özson Kimdir?

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülüne sahip olan çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson Kimdir? Aybars Kartal Özson şu an kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Yetenekli çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson ilk hangi projeyle televizyon ile tanıştı? Aybars Kartal Özson hakkında merak edilen tüm detaylara Kimdir Haberimizden ulaşabilirsiniz, İşte Aybars Kartal Özson…



Bugün Doğan Ünlüler

Aybars Kartal Özson Nerede Doğdu?Aybars Kartal Özson Aslen Nereli? Aybars Kartal Özson Hangi Burç? Aybars Kartal Özson Şimdi Kaç Yaşındadır?

Aybars Kartal Özson, 18 Mayıs 2008 tarihinde İstanbul Üskürdar’ da dünyaya gelmiştir. Aslen Bulgaristan göçmeni olan Aybars Kartal Özson şu an 10 yaşındadıe ve Boğa burcudur.

Aybars Kartal Özson Kimdir?

Aybars Kartal Özson, Bulgaristan göçmeni bir ailenin oğludur ve bir kardeşi daha vardır. Rol yeteneğinin doğuştan geldiğini ve büyüyünce yönetmen olmak istediğini söyleyen Aybars Kartal Özson, sevimliliği ve sıcak kanlılığı ile dikkat çekiyor. Halen İlk okul öğrencisi olan Aybars Kartal Özson, aynı zamanda özel bir ajansa kayıtlıdır ve reklam filmi çekimide gerçekleştirmiştir.

Layık olduğu ilk ödülü, henüz 14 günlük olan kardeşine hediye ettiğini açıklayan yetenekli çocuk oyuncu Aybars Kartal Özson, “Benim gibi oyuncu olmak isteyen çocuklar çok çalışmalılar. Oyunculuk ya doğuştan olacak ya da çok çalışacaksın.” sözleriyle çok konuşulmuştur.

Yıldız oyuncumuz Aybars Kartal Özson’a  bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri Ailesi olarak başarıların devamını dileriz..

Aybars Kartal Özson’ın Yer Aldığı Projeler;

  • Muhteşem Yüzyılın – Şehzade Cihangir
  • Kördüğüm – Kaan Karakteri

  • Bir Çocuk Sevdim – Hasan Karakteri

  • Vurgun
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler