Ana SayfaDizilerAvlu dizisi, bu akşam 2. bölümüyle ekranlarda! Yeni bölümde neler olacak?

İlgili Postlar

Avlu dizisi, bu akşam 2. bölümüyle ekranlarda! Yeni bölümde neler olacak?

İlk bölümü ile ekranlarda fırtına gibi esen Avlu dizisi, bu akşam ikinci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk bölümünün son sahnesinde Deniz’in başına gelen büyük felaket şaşkınlık yaratmışken, dizinin ikinci bölümünde bazı detaylar ortaya çıkacak. Müdir Nihal’i vurduğu suçlamalarının hedefinde olan Deniz, ne yapacak? Peki, olayın tek şahidi müdür Nihal ölecek mi? Deniz,tahliye olmayı beklerken ömrünü hapiste mi geçirecek? Avlu dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Soruların yanıtlarının ipuçları geldi. Detaylar haberimizde…

Avlu dizisi, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile yayın hayatına başlamıştı. Öyle bir giriş yapmıştı ki, günler boyu konuşulmuştu. Sıra dışı hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Avlu dizisi, karakterlerin muazzam uyumu ile takdir edilmişti.

Avlu dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Avlu dizisinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, izleyicilerin merak ettiği soruların ipuçları dikkat çekti. Avlu dizisinin 2. bölüm ilk fragmanında, müdür Nihal’i vurduğu suçlamalarına maruz kalan Deniz’i, Kudret’in ağına çekmeye çalışma çabaları dikkat çekti. Kudret, sırf Deniz’i kendi tarafına çekebilmek için işlemediği bir suçun üstüne yıkılmasını öneleyebileceğini bile söylüyor. Aynı zamanda, sorguya alınan Deniz, müdür Nihal’i öldürmeye çalışmakla suçlanırken, suçsuz olduğunu anlatmaya çabalıyor. Öte yandan, Deniz’in kızı Ecem annesinin kendisinin suçunu üstlendiği için cezaevinde olmasından dolayı vicdan azabı çekiyor.

Avlu dizisinin 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Avlu dizisinin yayınlanan 2. bölüm 2. fragmanında, Kudret’in oğlu diziye dahil oluyor. Annesi Kudret’i cezaevinde ziyarete gelen oğlu, girişte Deniz’in oğluyla tanışıyor. Bu durumu fark eden Kudret, Deniz’i kızı Ecem’le tehdit etmeye başlıyor. Ayrıca, Azra’nın tedirginliği dikkat çekiyor. Kudret’in yaydığı ‘Bugün müdür Nihal’i indiren kadın, yarın Azra’yı indirir’ söylemlerinden dolayı etkilenen Azra, Deniz’in karşısına dikiliyor. Avlu’da bu hafta yine ortalık karışıyor.

Deniz şimdi ne yapacak? İşlemediği bir suçun üstüne kalmasına nasıl karşı duracak? Peki, Deniz’in tek şahidi olan müdür Nihal ölecek mi? Eğer Nihal ölürse, Deniz suçsuz olduğunu nasıl ispat edecek? Deniz’in kızı Kudret tehdidi altında mı? Ecem’in başına bir şey gelecek mi? Azra, Deniz’le uğraşmaya devam edecek mi? Avlu, 2. yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00’de Star TV ekranlarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler