Ana SayfaDizilerAvlu 26. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Avlu 26. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Avlu 25.son bölümde; Deniz’in yakasından bir türlü düşmeyen ve oğlunun öcünü almak için ant içen Kudret, büyük bir kumpas hazırlamak üzere faaliyete geçti. Avlu son bölümde; Araları açılan ve birbirlerine karşı sert bir tutum takınan Deniz ve Azra, çetin geçen bir yüzleşme yaşadı. İşte, Avlu 26.bölüm fragmanı geldi.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Deniz nelere sebebiyet verecek biliyor mu?

Avlu, adaleti kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini ve oradaki durumunu konu ediyor. Dizide, benzer nedenlerle özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan kadınların 3. sayfa haberlerine yansımayan yaşamları ve hayat mücadeleleri işleniyor. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizide Deniz, ceza evinde yaşanan olaylardan Zerrin’i sorumlu tutarak ne yapmaya çalıştığını sorguluyor. 26. bölümden ilk fragmanda konuyla ilgili detaylar verilmişti.

Avlu dizisinin 26. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Azra için zaman daralıyor. Deniz nelere sebep olacağının farkında mı? Deniz diyor ki, “Siz nelere sebebiyet verebileceğinizi hiç düşündünüz mü?”… Avlu dizisi yine etkili sahnelerle geliyor. Kudret, ceza kesmek için fırsat kolluyor. “Bombayı patlattık kızlar, kötülükler bizde şimdi” diyen Kudret ne planlıyor? Detaylar yeni bölümde yer alacak.Videodan izleyebilirsiniz.

Avlu 26. bölüm 2.fragmanı;

26. bölümde yaşanacaklardan bazı detaylar şöyle:

Zerrin’e gözdağı veren Deniz, kaybedecek hiç bir şeyi olmayan insanlardan korkması gerektiğini söylüyor.

Ceza evinde kadınlar isyan çıkarıp dans edip gülüp oynarken, kameradan onları izleyen Zerrin’e “Ne istiyorsun bu insanlardan… Bu dünyada umuduğunu, neşesini kaybetmiş insanlardan kork Zerrin Hanım! Sadece bu cehennemi değil, bütün dünyayı yakarsa bu insanlar yakar” diyerek Zerrin ile bir anlaşma yapmaya çalışacak.

Eğer sunduğu teklifi kabul ederse her şeyi durduracağını söyleyen Deniz, kabul etmez ve içlerinden birine bir zarar gelirse onun kaybedeceğini söyleyecek.

Avlu son bölümde;

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler