Ana SayfaDizilerAvlu 25. Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Azra Artık Karşı Tarafta mı!

İlgili Postlar

Avlu 25. Bölüm 2.Fragmanı Geldi! Azra Artık Karşı Tarafta mı!

Avlu 24.son bölümde; Deniz’in ceza evine yeniden dönüşü üzerine Kudret öfkeden deliye dönerek saldırgan tavırlar sergiledi. Avlu son bölümde; Deniz’in polis ekipleri tarafından son anda yakalanması, Azra’ya verdiği sözü tutamadığı için büyük bir vicdan azabı çekmesine neden oldu. İşte, Avlu 25.bölüm fragmanı geldi.

Avlu dizisi oyuncu kadrosu

Avlu dizisinde beklenmedik gelişme…

Star TV’de Perşembe akşamları yayınlanan Avlu dizisinin yeni bölümü, ilginç gelişmelerle geliyor…Avlu dizisinin 25. yeni bölümü 20 Aralık Perşembe günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenmekte. Videodan 25. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse’nin oynadıkları dizinin yeni bölümünde Kudret, eline aldığı silahla Deniz’i vurmak istiyor. Deniz o kurşundan nasıl kurtulacak merak konusuyken, Azra da başka planların peşine düşüyor. Diğer kadınların da destek verdiği planla, Azra kimi hedefe koydu?

Bu arada Özge, Deniz’e büyük bir sırrını açıklıyor! Alp’ten hamile olduğu anlaşılan Özge, bunu annesine söylememesini istiyor ancak Deniz bu sırrın uzun süre saklanamayacağını söylüyor ona.

Kudret, oğlunun bir çocuğu olacağını duyduğunda ne yapacak?

Yeni bölüm özeti…

Deniz ve Azra Karşı Karşıya!

Cezaevinde duyulan tek el silah sesi, herkesi korku dolu bir sessizliğe sürüklemiştir. Zerrin, günden güne köşeye sıkışmaktadır. Bir çıkış yolu arayan sadece o değildir. Azra için de bir karar verme ve hareket etme zamanı gelmiştir. Peki yaptığı seçimler ona ne kazandıracak ne kaybettirecektir? Kudret intikam duygusuyla verdiği kararın bedelini çok ağır ödemek üzeredir. Deniz ise artık sevdiği kimsenin canı yanmasın diye elinden gelen her şeyi yapmaktadır.

Avlu son bölümde;

Deniz için artık avluya geri dönüş vakti gelmiştir… Bir kez daha aynı koridorlardan geçecektir ama bu defa bambaşka biri olarak. İçeride onu iki büyük tehlike beklemektedir. Bir yanda onun firarı yüzünden başı belada olan Zerrin, diğer yanda evlat acısıyla perişan olmuş Kudret. Bu sırada Azra kardeşi Eylül için her çırpınışında biraz daha dibe batmakta, battıkça daha da öfkelenmektedir.

Oyuncu kadrosunu Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi gibi başarılı oyuncuların oluşturduğu Avlu 25.bölümü ile 20 Aralık Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler