Ana SayfaÜnlülerAvatar 2 can aldı

İlgili Postlar

Avatar 2 can aldı

Avatar 2 can aldı. Tüm dünyanın merakla beklediği Avatar 2: Suyun Yolu sonunda çıktı. Avatar 2 izlerken Hindistan’daki bir seyirci heyecandan kalp krizi geçirdi. Hintli Lakshmireddy Srinu hayatını kaybetti.

2009 yılında vizyona giren ilk filmi ile dünya çapında bir fenomene dönüşen Avatar, 13 yıl süren yeni film hasretini sonlandırmış ve 16 Aralık’ta beyaz perdede izleyici ile buluşmuştu. “Dünyanın En Çok Hasılat Yapan Film” unvanına sahip yapımda merakla beklenen devam filmi ‘Avatar: Suyun Yolu’ vizyona girdiği günden bu yana sinema severler tarafından büyük ilgiyle karşılanıyor.

Hindistan'da bir izleyici Avatar 2'yi izlerken kalp krizi geçirerek  yaşamını yitirdi

Hindistan’ın Güney Andhra Pradesh eyaletinin Kakinada bölgesinde Lakshmireddy Srinu isimli şahıs, filmi izlemek için sinemaya giden sinema severlerden birisiydi. Film devam ederken bir süre sonra salonda yere yığılan Srinu, hızlıca hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Srinu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Avatar 2 Gişede Bekleneni Veremedi

Lakshmireddy Srinu’nun ölümünün ardından Hindistan Times’a konuşan Noida Fortis Hastane müdürü Dr Sanjeev Gera, “Covid’den sonra kan damarlarımızda devam eden bir iltihaplanma oluşabilir. Bu vakada görüldüğü gibi, stres nedeniyle oluşan kan basıncındaki artış ile kalbin atardamarlarında yırtılma olabilir. Bu da ani kalp durmasına neden olabilir. Bunun nedeni koroner damarlardaki bir plak yırtılması veya heyecana bağlı bir ritim bozukluğunun tetiklenmesi olabilir” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler