Ana SayfaDizilerATV'nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı!

İlgili Postlar

ATV’nin İddialı Dizisi Can Kırıkları, İlginç Veda Sahnesiyle Final Yaptı!

ATV kanalının iddialı dizilerinden olan Can Kırıkları, 4’üncü bölümüyle final yaparak ekranlara veda etti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde ise değişik bir an yaşandı. Dizide Zeynep’in Leyla’ya ‘Bitti Leyla. Bittik’ demesi dikkatleri çekti.

Seçkin Özdemir Kimdir?

Dizinin başrollerini Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik’in paylaştığı Can Kırıkları neden bitti? Dizinin başrol oyuncusu Hande Doğandemir’den sosyal medya hesabından Can Kırıkları dizisine veda mesajı geldi.

Reyting Engeline Takıldı

ATV’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan fakat reyting engeline takılan Can Kırıkları dizisi 4. bölümüyle final yaparak seyircisine veda etti

Hande Doğandemir Kimdir?

Güzel Hikayeler Anlatmaya Devam Edecez

Can Kırıkları dizisinin başrol oyuncu Hande Doğandemir, dizinin 29 Ekim Pazartesi ekrana gelen son bölümü sırasında sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı. Hande Doğandemir diziye veda paylaşımında, ‘Erken bir veda oldu.. Can Kırıkları bu akşam son kez ekranda..Benim güçlü kadınım Leyla seni çok sevdim hikayen yarım kaldı ama seni iyi ki tanıdım..Güzel hikayeler anlatmaya devam edeceğiz elbet karşılığını (!) bulacak. Emeği geçen herkese teşekkürler’ notunu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler