Ana SayfaKimdirAta Nedim Arman Kimdir?

İlgili Postlar

Ata Nedim Arman Kimdir?

“Son Yaz” dizisinin genç oyuncusu Ata Nedim Arman kimdir? Ata Nedim Arman kaç yaşında? Ata Nedim Arman dizileri neler? Ata Nedim Arman filmleri neler? Ata Nedim Arman aslen nereli? Ata Nedim Arman hangi Burç? Ata Nedim Arman hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ata Nedim Arman Kaç Yaşında? Ata Nedim Arman Aslen Nereli? Ata Nedim Arman Hangi Burç?

Ata Nedim Arman 1 Ocak 2004 tarihinde Aydın, Kuşadası’nda dünyaya gelmiştir. Aslen Aydınlı olan Ata Nedim Arman, Oğlak burcudur.

Ata Nedim Arman Kimdir?

Ata Nedim Arman eğitim hayatına halen devam etmektedir. Kuşadası İlkokulu sonrası orta öğrenimini Amerikan Kültür Koleji’nde tamamlayan Ata Nedim Arman, şu anda Makbule Hasan Uçar Anadolu Lisesi’nde eğitimine devam etmektedir. İlk kez 13 yaşında tiyatro sahnesine çıkan ve kaydolduğu cast ajans sayesinde profesyonel kariyerine başlayan Ata Nedim Arman, “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın” adlı sinema filminde “Küçük Cumali” karakteri ile beyazperdede izleyicilerle buluşmuştur. Ardından Kanal D ekranlarının sevilen yapımı “İsimsizler” isimli dizide de rol alan Ata Nedim Arman şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Son Yaz” dizisinde Ali Atay’ın oğlu Altay karakterini canlandırmaktadır. Yüzme ve binicilik sporuyla hobi olarak ilgilenen Ata Nedim Arman, eğitim hayatı süresince İngilizce ve Almanca dillerini öğrenmiştir.

Ata Nedim Arman Dizileri

  • 2020 – Son Yaz
  • 2017 – İsimsizler

Ata Nedim Arman Filmleri

  • 2016 – Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler