Ana SayfaÜnlülerAta Demirer'den Cem Yılmaz açıklaması

İlgili Postlar

Ata Demirer’den Cem Yılmaz açıklaması

Ata Demirer’den Cem Yılmaz açıklaması geldi. Konuk olarak katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Ata Demirer, Cem Yılmaz hakkında da açıklama yaptı. Ata Demirer, Cem Yılmaz hakkında yaptığı açıklamada hangi ifadelere yer verdi? Detaylar haberimizde…

Ata Demirer’in Yeni Filmi’in İlk Fragmanı Yayınlandı!

Ata Demirer’den samimi açıklamalar

Ata Demirer, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ‘Buket Aydın ile 40’ programına konuk olarak katıldı. Demirer, kendisiyle kıyaslanan isimler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken, Cem Yılmaz hakkında da “Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu hep çok ciddiye alırım. Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar.” dedi.

Ata Demirer kimdir?

Ata Demirer’in özendiği isimler

Ata Demirer, konuk olarak katılığı programın sunucusu Buket Aydın’ın “Kendinizi kıyasladığınız bir isim var mı?” sorusuna yanıt verirken Cem Yılmaz’ın kendi için hep bir kota, belirleyici bir zeka ve kalite olduğuna vurgu yaptı ve işini yaparken onu hep çok ciddiye aldığını söyleyerek şu sözler ile devam etti: “Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar. Şener Şen’in filmografisine hayranım, keşke öyle bir imkanımız olsa. O Ertem Eğilmez ve Arzu Film’ler kolay çekilmiyor. İşte o ana akım damarı devam ettirmeye çalışıyorum.”

Cem Yılmaz kimdir?

Ata Demirer’den Cem Yılmaz açıklaması

Ata Demirer, “Aranızda bir rekabet var mı?” sorusuna ise, “Aramızda bir rekabet yok, bir süre sonra kendinle rekabet etmeye başlıyorsun. Kendini geliştirmeye çalışıyorsun. İlk başlarda Cem Yılmaz tabii ki benim için idoldü. Onun gibi şaka yapabilmek, seri şaka yapabilmek, o kadar saat sahnede kalabilmek hep belirleyici bir şeydi. Çok yetenekli bir adam, özel biri. Ama kendi içine dönmeye başladığında sen farklılıklarını hissediyorsun. Ben müzikal bir komedyenim. Mukallit yeteneklerim var. Bütün anlattığım öyküleri, içine girip çıkıp oynuyorum. Öyküyü anlatırken aynı anda 3-5 kişiyi oynayabiliyorum. Benim özelliklerim farklı. O farklılığı hissedince bir nevi kendimle barıştım. Ama yine de hem sinemada hem sahnede Cem benim için bir standarttır.” diye yanıt verdi.

Kıyaslanmamızı doğru buluyorum

Cem Yılmaz ile kıyaslanmalarını doğru bulduğunu ifade eden Ata Demirer, “Kıyaslanmamızı doğru buluyorum. Evet, böyle olması lazım. İşin doğasında bu var. Yanlış değil ama teknik olarak doğru buluyorum. Tabii ki yanlış aslında ama işin doğası böyle. O yüzden kabul ediyorum diyeyim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler