Ana SayfaÜnlülerAta Demirer ve Aslı Turanlı İle Aralarındaki Yaş Farkını Eleştirenlere Komik Video...

İlgili Postlar

Ata Demirer ve Aslı Turanlı İle Aralarındaki Yaş Farkını Eleştirenlere Komik Video Paylaştılar!

Ata Demirer, adının uzun zamandır birlikte anıldığı kendisinden epeyce küçük Aslı Turanlı’ya olan aşkını ilk kez sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü komedyen, önceki akşam ilk olarak Turanlı’nın fotoğrafının altına kalp koydu, hemen ardından da birlikte piyano başında göründükleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Ata Demirer ve Aslı Turanlı İle aralarındaki yaş farkını eleştirenlere komik video paylaştılar.

Ata Demirer kimdir?

Aralarındaki Yaş Farkını Eleştirenlere Komik Video Paylaştılar!

Ata Demirer, adının uzun zamandır birlikte anıldığı kendisinden epeyce küçük Aslı Turanlı’ya olan aşkını ilk kez sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü komedyen, önceki akşam ilk olarak Turanlı’nın fotoğrafının altına kalp koydu, hemen ardından da birlikte piyano başında göründükleri bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. Ata Demirer ve Aslı Turanlı İle aralarındaki yaş farkını eleştirenlere komik video paylaştılar

Demirer, sevgilisi ile arasındaki yaş farkına takılanlar için özel olarak bir video çekti. Videoyu Aslı Turanlı sosyal medya hesabından ”Yıllar nasıl da geçiyor?” notuyla paylaştı. Ata Demirer ve sevgilisi Aslı Turanlı  yaş farkının eleştirilmesini ti’ye aldılar.

Turanlı, bu gelişmeden sonra yaptığı açıklamada, bir süredir birbirlerini tanıdıklarını, çok fazla ortak noktalarının olduğunu, tiyatroyu, müziği, en çok da gülmeyi sevdiklerini,  Ata’nın kendisini dinleyen, anlayan, öncelik veren biri olduğunu söyledi.

Aslı Turanlı, Bana eski usul bir çıkma teklif etti. Güzel bir birlikteliğe başladık. Çok mutluyuz.” dedi.

Aslı Turanlı kimdir?

İşte O Video

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler