Ana SayfaÜnlülerAsuman Dabak, Güneydoğu Turunda...

İlgili Postlar

Asuman Dabak, Güneydoğu Turunda…

Ekran macerasında yeni olmasına rağmen izleyicilerden tam not almayı başaran dizi Egenin Hamsisi, izleyenler tarafından ilgiyle takip ediliyor. TRT’nin yeni dizilerinden Ege’nin Hamsisi,  komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor. Ege’nin Hamsisi’nin başarılı oyuncusu Asuman Dabak, muhteşem performansı ile göz dolduruyor. Ünlü oyuncu Asuman Dabak, şu sıralar Güneydoğu turunda. İşte Detaylar…

Asuman Dabak kimdir?

Asuman Dabak’ın Anadolu turu…

TRT 1’de yayınlanan “Ege’nin Hamsisi” dizisiyle izleyiciyle buluşan Asuman Dabak, yoğun set programına rağmen gezmeyi ihmal etmiyor.Ünlü oyuncu, Asuman Dabak, şimdi de Güneydoğu Anadolu turuna çıktı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un davetlisi olarak Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerini gezen oyuncu, “Kültür mozaiğiyle, tarihi dokusuyla Mezopotamya toprakları insanı içine çekiyor. Mardin’de gün doğumu, Gaziantep’in dünyaca ünlü mutfağı, tarihi çarşılar, peygamberlerin şehri olarak bilinen Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde tekne turu, Balıklıgöl… Bu gezi sayesinde ruhumuz doydu” dedi. Dostluklarıyla bilinen Pervin Ersoy ve Asuman Dabak’a, bu özel gezide Fulya Gündoğdu, Bilge Kuru Eren, Emel Oysal ve Gökçe Atuk da eşlik etti.

Egenin Hamsisi dizisinin konusu ne?

Güzel oyuncu Asuman Dabak, Güneydoğu Anadolu turuna çıktı. Gittiği yerlerde müzeleri, camiileri, türbeleri, kiliseleri ve kültür sanat merkezlerini gezen Asuman Dabak, çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabında paylaşarak, “Sanata ve sanatçıya her daim destek olarak bizi bu özel geziye davet eden sevgili Pervin Ersoy’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İşte Oyuncu Asuman Dabak’ın Paylaşımları…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler