Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoçlar: “Ağlamak istiyorum Kaddafi gibisin” Dedi!

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar: “Ağlamak istiyorum Kaddafi gibisin” Dedi!

Aslışah Alkoçlar,”Ağlamak istiyorum Kaddafi gibisin.” diyerek ablası Neslişah Alkoçlar’ın uyarısına karşılık verdi. Aslışah’ın; sürekli yaşadığı aşk haberleriyle gündeme gelmesi, ablasının tepkisine yol açtı. Aslışah, ablası ile aralarında geçen whatsapp mesajlarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Neslişah Alkoçlar: “Bundan sonra hayatının içindeyim!”

Hülya Koçyiğit’in torunu Aslışah Alkoçlar’a, ablası Neslişah Alkoçlar’dan uyarı geldi. Aslışah Alkoçlar gerek sürekli yaşadığı aşklarıyla gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde sıkça adı geçen isimlerden birisi. Kerem Tunçeri, Hakan Sabancı ve son olarak da Kasım Garipoğlu ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Aslışah, yaşadığı aşklarından dolayı ablasından bir türlü onay alamıyordu. Son olarak; geçtiğimiz gün, Aslışah’ın sosyal medyadaki paylaşımlarına tepki gösteren Neslişah Alkoçlar; whatsapptan yazdığı mesajla ‘Bundan sonra hayatının içindeyim’ diyerek kardeşine rest çekti.

“Sil Onları Hadi, Hadi Çabuk, Bayma beni!”

Engin Altan Düzyatan’ın eşi olan Neslişah Alkoçlar; kardeşi Aslışah’ın son günlerde Kasım Garipoğlu ile yaşadığı aşka da onay vermiyor olacak ki Aslışah’a: “Kusura bakma. Sil onları hadi. Hadi çabuk, uzatma. Kızacağım bak. Bayma beni hadi.” diye uyarıda bulundu.

Posta gazetesinden aldığımız habere göre; Kasım Gariboğlu’nun eski sevgilisinden, Aslışah’ın tehdit aldığına dair iddiaların olması nedeniyle; ablasının uyarıda bulunduğu da söyleniyor.

Aslışah Alkoçlar: “Kaddafi gibisin!”

Aslışah Alkoçlar, ablasının mesajlarındaki tepkilerine ilk başta aldırış etmeyip ‘bye‘ diyerek cevap verse de abla Neslişah’ın üstelemesi üzerine; “Ağlamak istiyorum Kaddafi gibisin!” şeklinde yanıt verdi. Hatta aralarında geçen yazışmayı; ‘Böyle bir abla yok’ notu ile ablasını da etiketleyerek instagramda hikaye bölümünde paylaştı.

Alkoçlar’ın WhatsApp Yazışması

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler