Ana SayfaDedikoduAslıhan Güner Gözyaşlarını Tutamadı

İlgili Postlar

Aslıhan Güner Gözyaşlarını Tutamadı

7 Ekim’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ‘Komutan’ filminin basın toplantısı önceki gün Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Başrolde yer alan Aslıhan Güner-Mert Kılıç çifti, basın mesnuplarının sorularına cevap verdi. Babası Ağustos 2020’de yaşamını yitiren ve filmde evladını kaybetmiş anneyi canlandıran 34 yaşındaki güzel oyuncu Aslıhan Güner gözyaşlarını tutamadı. İşte o açıklamalar;

“Figüran Bulmakta Zorluk Çektik”

Antalya’da gerçekleşen film çekiminde figüran bulmakta güçlük çektiğini dile getiren Mert Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

Malum askeri bir film. Bir tarafta şanlı Türk ordusunun mensuplarını canlandırırken, bir taraftan da teröristleri canlandıran figüranların olması gerek ama ne kadar yoğun başvuru alsak da kimse teröristi canlandırmak istemedi. Herkesten ‘Ben teröristi değil, Türk askerini canlandırmak istiyorum’ cevabı aldık. Bu ister istemez zaman kaybı yaratmış olsa da beni gururlandırdı.

Aslıhan Güner Gözyaşlarını Tutamadı

Filmde evladını kaybetmiş anneyi canlandırdığını ifade eden Aslıhan Güner, “Ben evladını kaybetmiş anneyi canlandırırken, normal yaşantımda da çok büyük bir kaybım oldu. O sahneleri çektiğim sırada babamı kaybettim. O yüzden benim için hiç kolay olmadı. Acımı yüreğime gömerek oynamaya çalıştım” diyerek, gözyaşlarına hakim olamadı.

“Rekabete Hazırız”

7 Ekim haftası birçok filmin vizyona gireceği hatırlatılan Mert Kılıç, “Bu bizler için olumsuz bir durum değil, aksine bu yıl güzel filmlerin vizyona girecek olması bizleri sevindiriyor. Sinema sektörünün hak ettiği yerlere ulaşması için güzel projelerin beyazperdede olası gerekiyor. Biz rekabete her zaman hazırız. Yeter ki sinemamız kazansın” açıklamasını yaptı.

“Beni Görevlendirir”

Geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken objektiflere takılan ikiliden Kılıç, “Evde komutan kim?” sorusuna, “Dışarıda benim ama evde Aslıhan. Temizlikten mutfağa kadar o beni görevlendirir, harfiyen yaparım. Hayat müşterek” diyerek, gülümsemişti.

Mert Kılıç’tan Samimi Açıklamalar

Dzi setinde tanıştığı meslektaşı Aslıhan Güner ile dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Mert Kılıç (44), yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ile birlikte yaptığı, senaryosunu da kendisinin kaleme aldığı filmin heyecanını yaşıyor. Babasının 35 yıl hava kuvvetlerinde asker olarak görev yaptığını belirten oyuncu, “Ben Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içinde doğdum ve 18 ay askerlik yaptım. Buradan edindiğim tecrübe ve bilginin filme yansayacağından şüpheniz olmasın” demişti.

‘Kuzey Yıldızı İlk Aşk’, ‘Asi’ ve ‘Şefkat Tepe’ gibi yapımlarda yer alan Aslıhan Güner, “Mert asker olmak için doğmuş birisi. Bu işe gönül verdi. 10 yıldır üzerinde çalıştığı bir proje bu. Mert benim eşim ama aynı zamanda da hocamdır. Dublör kullanmadan bütün sahnelerde kendi rol aldı” şeklinde konuşmuştu.

Aslıhan Güner Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler