Ana SayfaÜnlülerAslı Tandoğan ve Özge Özder’den depremzede hayvanlara destek

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan ve Özge Özder’den depremzede hayvanlara destek

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan korkunç iki deprem sonrasında yalnızca insanlar değil diğer birçok canlıda etkilendi. Bana Göz Kulak Ol Derneği ile iş birliği içinde çalışan oyuncular, patili dostlarımızı İstanbul’a ulaştırdılar. Depremden etkilenen bölgelerdeki hayvanlara yardımlar halen oldukça kısıtlı bu konudaki çalışmaların gerek ünlüler ve sivil toplum kurumlarının sorumluluk üstlenmesi oldukça önem taşıyor.

Özge özer aslı tandoğan
Özge özer aslı tandoğan

Özge Özer ve Aslı Tandoğan, Bana Göz Kulak Ol Derneği kontrolünde önce sağlık kontrolleri ve bakımları yapılıp sonra ise pansiyona yerleştirildiler. Buna karşı dernekten süreçle ilgili:

 Deprem bölgelerinden gelen can dostlarımızı İstanbul’a ulaştırdık. Pansiyona yerleştirdik. Artık Bana Göz Kulak Ol himayesi altındalar. Şimdi sıra sağlık kontrollerini ve bakımlarını yapıp, gerekli çip kontrollerini gerçekleştirmekte. İlk önceliğimiz ailelerini araştırmak, bir sonraki adım ise himayemiz altında olan bu çocukları sizlerle buluşturup, güzel yuvalara kavuşturmak. Hoş geldiniz can dostlarımızifadelerine yer verildi. 

 Özge Özder ve Aslı Tandoğan’dan örnek davranış

Daha önce umutsuz ev kadınları, sadakatsiz gibi popüler dizilerde bulunmuş, 44 yaşındaki ünlü oyuncu Özge Özder, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı. “Deprem bölgesinden gelen bu patiler şimdilik Bana Göz Kulak Ol himayesi altındalar. Sıcacık yeni yuvalarına kavuşmalarına az kaldı” açıklamasını yaptı.

Bununla birlikte, deprem boyunca paylaşımlarda bulunan 44 yaşındaki ünlü oyuncu Aslı Tandoğan süreç boyunca kurumlara ve yardım çağrıları ve yardımların hazırlanması gibi süreçlerde gönüllü olarak rol alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler